Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.
Oppaat

Kuorivaatteet, joiden kokoa voi suurentaa ‚Äď ja palauttaa takaisin pienemm√§ksi!

TunnisteetPO.P Flexisize, Pidennettävät vaatteet, Ulkovaatteet

Lue artikkeli

Kasvaako sinunkin lapsesi hujauksessa? Ei hätää! PO.P Flexisize -vaatteita voi pidentää jopa 1,5 kokoa, joten vaatteita voi käyttää pidempään, eikä sinun tarvitse murehtia pieneksi jäävistä vaatteista vähään aikaan. Kun on aika antaa vaate eteenpäin pienemmälle lapselle, säädä koko takaisin alkuperäiseksi. Eikö olekin hienoa?

Tämä on PO.P Flexisize

PO.P Flexisize -valikoimaan kuuluu kuoritakki ja kuorihousut, joita voi pidentää jopa 1,5 kokoa ja säätää sitten takaisin alkuperäiseen kokoonsa. Vaatteiden säätö on helppoa reikäkuminauhalla, jota käytämme yleensä housuissamme ja leggingseissämme. Löydät vaatteet täältä.

PO.P Flexisize

 

Punainen merkintä

Vaatteen alkuperäinen koko on merkitty kahden punaisen sauman väliin reikäkuminauhassa. Kun nappi kiinnitetään merkkien väliin, vaatteen koko on kokolapussa ilmoitettu.

Kaksi säätönauhaa kummassakin hihassa ja lahkeessa

Takissa ja housuissa on kaksi säätönauhaa kummassakin hihassa ja lahkeessa, jotta vaatteet istuisivat mahdollisimman hyvin.

 

Useita käteviä ominaisuuksia

  • S√§√§t√∂nauhat on piilotettu hihojen ja lahkeiden sis√§puolella oleviin pieniin taskuihin, jotta lapsi ei j√§√§ niihin kiinni vaatteen pukemisen ja riisumisen yhteydess√§.
  • Vaatteessa on useita s√§√§t√∂mahdollisuuksia, joiden ansiosta vaate voi kasvaa lapsen mukana. N√§in voidaan v√§ltt√§√§ liian ison vaatteen k√§ytt√∂ tai vaatteen tarpeeton kuluminen.
  • Vaatteissa on PO.P WeatherPRO¬ģ -merkint√§. Merkki takaa, ett√§ vaatteet t√§ytt√§v√§t korkeat vaatimuksemme teknisille ulkovaatteille.
     

Mikä koko?

Vaatteissa ilmoitettu koko on vaatteen pienin koko. Jos lapsesi on 104 cm pitkä, osta koko 104. Vaate voi kasvaa annetusta koosta jopa 1,5 kokoa. Esimerkiksi koon 104 vaate voi kasvaa kokoon 113 cm asti.

 

Huomaa!

Vaate toimitetaan pisimmässä koossaan, täysin säätämättä.

Toivomme, että PO.P Flexisize -vaatteiden avulla voimme pidentää vaatteiden käyttöaikaa ja siten helpottaa arkeasi!

Esittelyssä suunnittelijamme Susan Pang!

Susan on yksi Polarn O. Pyretin taitavista suunnittelijoista. Hän on yhdessä suunnittelutiiminsä kanssa kehittänyt viimeisimmän uutuutemme: PO.P Flexisize!

Kerro roolistasi Polarn O. Pyretillä!

‚Äď Olen teknisten vaatteiden, kuten ulkovaatteiden, asusteiden, alusasujen ja uima-asujen, suunnittelija ja tuotekehitt√§j√§. Suuri osa ty√∂t√§ni on seurata, mit√§ tapahtuu v√§rien ja tyylin suhteen, mutta my√∂s pysy√§ ajan tasalla uusimmista teknologioista.

 

Miten PO.P Flexisize -idea syntyi?

‚Äď Lapsen mukana kasvavia ulkovaatteita on ollut markkinoilla pitk√§√§n, mutta niiden ratkaisujen istuvuus ei ole ollut paras mahdollinen tai vaatteiden palauttaminen alkuper√§iseen kokoonsa seuraavaa lasta varten on ollut hankalaa. N√§m√§ ominaisuudet ovat meille t√§rkeit√§, sill√§ haluamme, ett√§ vaatteitamme k√§ytt√§isi ainakin kolme lasta. Siksi vaadimme ratkaisultamme, ett√§ vaatteen voi palauttaa alkuper√§iseen kokoonsa, jotta seuraava lapsi voi k√§ytt√§√§ vaatetta uudelleen. Aloitin hahmottelun n√§iden edellytysten pohjalta. Tuloksena oli PO.P Flexisize.


Mikä inspiroi sinua päivittäisessä työssäsi?

‚Äď Aktiivinen ulkoilu ja oleskelu ymp√§rist√∂iss√§, joissa on paljon lapsia. N√§en, miten lapset liikkuvat ja kuluttavat vaatteita. Se inspiroi minua aina. Omien lasten saamisesta on ollut eniten hy√∂ty√§ ty√∂ss√§ni!

 

Mikä on vaikein haaste lasten ulkovaatteiden suunnittelussa?

‚Äď Asetamme korkeat vaatimukset laadulle ja lapsiturvallisuudelle. On vaikeaa luoda toimiva ja k√§ytt√§j√§yst√§v√§llinen vaatemalli, joka t√§ytt√§√§ samalla korkeat vaatimuksemme. Sanoisin, ett√§ se on vaikein haaste, emmek√§ tingi siit√§ koskaan! Vaatteidemme k√§ytt√∂ on lapsille turvallista.