Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.
Oppaat

Kuorivaatteet, joiden kokoa voi suurentaa – ja palauttaa takaisin pienemmäksi!

TunnisteetPO.P Flexisize, Pidennettävät vaatteet, Ulkovaatteet

Lue artikkeli

Kasvaako sinunkin lapsesi hujauksessa? Ei hätää! PO.P Flexisize -vaatteita voi pidentää jopa 1,5 kokoa, joten vaatteita voi käyttää pidempään, eikä sinun tarvitse murehtia pieneksi jäävistä vaatteista vähään aikaan. Kun on aika antaa vaate eteenpäin pienemmälle lapselle, säädä koko takaisin alkuperäiseksi. Eikö olekin hienoa?

Tämä on PO.P Flexisize

PO.P Flexisize -valikoimaan kuuluu kuoritakki ja kuorihousut, joita voi pidentää jopa 1,5 kokoa ja säätää sitten takaisin alkuperäiseen kokoonsa. Vaatteiden säätö on helppoa reikäkuminauhalla, jota käytämme yleensä housuissamme ja leggingseissämme. Löydät vaatteet täältä.

PO.P Flexisize

 

Punainen merkintä

Vaatteen alkuperäinen koko on merkitty kahden punaisen sauman väliin reikäkuminauhassa. Kun nappi kiinnitetään merkkien väliin, vaatteen koko on kokolapussa ilmoitettu.

Kaksi säätönauhaa kummassakin hihassa ja lahkeessa

Takissa ja housuissa on kaksi säätönauhaa kummassakin hihassa ja lahkeessa, jotta vaatteet istuisivat mahdollisimman hyvin.

 

Useita käteviä ominaisuuksia

  • Säätönauhat on piilotettu hihojen ja lahkeiden sisäpuolella oleviin pieniin taskuihin, jotta lapsi ei jää niihin kiinni vaatteen pukemisen ja riisumisen yhteydessä.
  • Vaatteessa on useita säätömahdollisuuksia, joiden ansiosta vaate voi kasvaa lapsen mukana. Näin voidaan välttää liian ison vaatteen käyttö tai vaatteen tarpeeton kuluminen.
  • Vaatteissa on PO.P WeatherPRO® -merkintä. Merkki takaa, että vaatteet täyttävät korkeat vaatimuksemme teknisille ulkovaatteille.
     

Mikä koko?

Vaatteissa ilmoitettu koko on vaatteen pienin koko. Jos lapsesi on 104 cm pitkä, osta koko 104. Vaate voi kasvaa annetusta koosta jopa 1,5 kokoa. Esimerkiksi koon 104 vaate voi kasvaa kokoon 113 cm asti.

 

Huomaa!

Vaate toimitetaan pisimmässä koossaan, täysin säätämättä.

Toivomme, että PO.P Flexisize -vaatteiden avulla voimme pidentää vaatteiden käyttöaikaa ja siten helpottaa arkeasi!

Esittelyssä suunnittelijamme Susan Pang!

Susan on yksi Polarn O. Pyretin taitavista suunnittelijoista. Hän on yhdessä suunnittelutiiminsä kanssa kehittänyt viimeisimmän uutuutemme: PO.P Flexisize!

Kerro roolistasi Polarn O. Pyretillä!

– Olen teknisten vaatteiden, kuten ulkovaatteiden, asusteiden, alusasujen ja uima-asujen, suunnittelija ja tuotekehittäjä. Suuri osa työtäni on seurata, mitä tapahtuu värien ja tyylin suhteen, mutta myös pysyä ajan tasalla uusimmista teknologioista.

 

Miten PO.P Flexisize -idea syntyi?

– Lapsen mukana kasvavia ulkovaatteita on ollut markkinoilla pitkään, mutta niiden ratkaisujen istuvuus ei ole ollut paras mahdollinen tai vaatteiden palauttaminen alkuperäiseen kokoonsa seuraavaa lasta varten on ollut hankalaa. Nämä ominaisuudet ovat meille tärkeitä, sillä haluamme, että vaatteitamme käyttäisi ainakin kolme lasta. Siksi vaadimme ratkaisultamme, että vaatteen voi palauttaa alkuperäiseen kokoonsa, jotta seuraava lapsi voi käyttää vaatetta uudelleen. Aloitin hahmottelun näiden edellytysten pohjalta. Tuloksena oli PO.P Flexisize.


Mikä inspiroi sinua päivittäisessä työssäsi?

– Aktiivinen ulkoilu ja oleskelu ympäristöissä, joissa on paljon lapsia. Näen, miten lapset liikkuvat ja kuluttavat vaatteita. Se inspiroi minua aina. Omien lasten saamisesta on ollut eniten hyötyä työssäni!

 

Mikä on vaikein haaste lasten ulkovaatteiden suunnittelussa?

– Asetamme korkeat vaatimukset laadulle ja lapsiturvallisuudelle. On vaikeaa luoda toimiva ja käyttäjäystävällinen vaatemalli, joka täyttää samalla korkeat vaatimuksemme. Sanoisin, että se on vaikein haaste, emmekä tingi siitä koskaan! Vaatteidemme käyttö on lapsille turvallista.