Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.
Guide

Viileä, mukava ja ympäristöystävällinen

TunnisteetLyocell, VASTUULLISUUS

Lue artikkeli

Onko mahdollista saada kaikki haluamansa samassa materiaalissa? Kyllä, siltä vaikuttaa. Lyoselli on materiaali, joka tuntuu pehmeältä ja mukavalta ihoa vasten ja lisäksi se on ympäristöystävällinen.

Mitä lyoselli on? Se on ympäristöystävällisempi versio viskoosista, joka on valmistettu pääasiassa eukalyptus- ja pyökkipuista. Lyoselli on miellyttävän viileä ja pehmeä vartaloa vasten. Lisäksi sen luonnollinen hengittävyys tekee siitä täydellisen materiaalin ilmaviin kesävaatteisiin.

 

Ympäristöystävällinen valmistusprosessi

Lyosellin valmistus on huomattavasti ympäristöystävällisempää kuin monien muiden vaihtoehtojen, sillä se ei vaadi myrkyllisiä kemikaaleja eikä siitä synny haitallisia sivutuotteita. Lisäksi käytettäviä kemikaaleja voidaan käyttää yhä uudelleen. Prosessi on myös huomattavasti lyhyempi muihin keinokuituihin verrattuna. 2,5 tuntia riittää puun kaatohetkestä siihen, että materiaali on valmis karstattavaksi, mikä kuluttaa huomattavasti vähemmän vettä ja energiaa.  

Lyocell
Lyocell

Paljon hyviä ominaisuuksia

Lyosellilla on viilentävä vaikutus ja lisäksi se säätelee lämpöä. Sen luonnollinen hengittävyys antaa sille myös antibakteerisia ominaisuuksia, joten se sopii myös herkälle iholle. Lyoselli ei myöskään ime kosteutta samalla tavalla kuin muut materiaalit, joten sitä ei tarvitse pestä yhtä usein.

 

Lyoselli valikoimassamme

Olemme iloisia voidessamme tarjota lyosellista valmistettuja vaatteita ja toivomme voivamme laajentaa valikoimaamme. Juuri nyt lyosellia on kesävalikoimassamme.