Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.
Oppaat

Näin valitset oikean ulkovaatteen lapsellesi

TunnisteetOpas, Ulkovaatteet, PO.P WeatherPRO, Flexisize

Lue artikkeli

Mitkä ulkovaatteet kannattaa valita lapselle, jotta hän voi leikkiä ulkona palelematta, hikoilematta tai kastumatta? Tälle sivulle olemme koonneet kaiken tarpeellisen tiedon ulkovaatteiden valintaan keväälle ja kesälle.

1. Kestävät PO.P WeatherPRO -kuorivaatteet

Klassiset kuorivaatteemme, joissa on PO.P WeatherPRO® - merkintä, täyttävät kaikki vaatimuksemme teknisille ulkovaatteille, olipa kyse sitten kestävyydestä, tuulen- ja vedenpitävyydestä tai hengittävyydestä. Ne toimivat kaikissa sääolosuhteissa.

PO.P WeatherPRO® -kuoritakissamme on ainutlaatuinen nepparilista, jonka avulla takki on helppo kiinnittää suosittuun windfleece-takkiimme. Kestävä kangas, muotoillut hihat ja vahvikkeet polvissa takaavat hyvän liikkuvuuden ja vaatteet kestävät leikkejä karkeillakin pinnoilla.

PO.P WeatherPRO

STORMY kuoritakit
STORMY + BREEZE

2. Pehmeä kuoritakki

Tämä pehmeä, tuulen- ja vedenpitävä kuoritakki on kätevä ja kevyt pakata reppuun matkalle mukaan. Tuulen- ja vedenpitävässä sekä hengittävässä takissa on kokonaan teipatut saumat. Kuoritakkia ei voi kiinnittää windfleeceen PO.P WeatherPRO -kuoritakin tapaan, mutta sitä voi käyttää windfleece- tai toppatakin päällä kylmemmällä säällä.

3. WeatherPro Flexisize – voidaan säätää jopa 1,5 kokoa

PO.P Flexisize -ulkovaatteet kasvavat lapsesi mukana. Käytännöllisten PO.P WeatherPRO -ominaisuuksien lisäksi vaatteita voidaan säätää jopa 1,5 kokoa. Tämä pidentää vaatteiden käyttöikää, eikä sinun tarvitse murehtia pieneksi jäävistä vaatteista vähään aikaan. Kun vaatteet on aika antaa eteenpäin pienemmälle lapselle, koko on helppo säätää takaisin alkuperäiseksi. Säätö onnistuu helposti hihan- ja lahkeensuiden sisäpuolella olevalla reikäkuminauhalla.

Flexisize