Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.
Teemme yhteistyötä Pelastakaa Lapset -järjestön kanssa

Teemme yhteistyötä Pelastakaa Lapset -järjestön kanssa

Kaikilla lapsilla on oltava oikeus tulevaisuuteen. Olemme iloisia, että Pelastakaa Lapset -järjestön yhteistyökumppanina, meillä on mahdollisuus tukea heidän tärkeää työtään hädänalaisten lasten auttamiseksi.

Yhteistyöstämme

Polarn O. Pyret on tehnyt Pelastakaa Lapsien kanssa yhteistyötä vuodesta 2018 alkaen, tavoitteenamme auttaa turvaamaan mahdollisimman monelle lapselle turvallinen lapsuus. Pelastakaa Lapset -järjestö auttaa lapsia niin Suomessa kuin ympäri maailman saamaan hyvän alun elämään, suojautumaan väkivallalta ja hyväksikäytöltä sekä pääsemään koulutuksen piiriin. Vuonna 2018 Pelastakaa Lasten apu tavoitti suoraan melkein 3 miljoonaa lasta tarjoten heille suojan ja turvan välittömältä vaaralta. Epäsuorasti Pelastakaa Lapset -järjestön toimet saavuttivat noin 10 miljoonaa lasta.

 

Ohesta voit lukea lisää yhteistyöstämme sekä siitä, miten voit itse olla avuksi, jotta Pelastakaa Lapset voivat myös jatkossa auttaa mahdollisimman montaa lasta saamaan sen, mihin heillä on oikeus – kasvamaan vahvoiksi aikuisiksi, jotka tuntevat olevansa turvassa.

Lahjoitamme ostoskasseistamme syntyvän tuoton

Ostoskassit ovat maksullisia myymälöissämme ja lahjoitamme niiden myynnistä saadun tuoton kokonaisuudessaan Pelastakaa Lapset -järjestön toimintaan.

Pupu, jolla on merkitystä

Kun ostat yhden raitapaitaisista pupuistamme, lahjoitamme 2 € Pelastakaa Lapset -järjestön työhön heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi.

Osta t-paita – autat muita lapsia

Elokuussa 2019 tuomme myyntiin t-paitamallin, joka on suunniteltu osaksi Pelastakaa Lapset yhteistyötämme. Jokainen myyty t-paita tarkoittaa 2 € lahjoitusta Pelastakaa Lapset -järjestölle.

2 eurolla saa esimerkiksi jonkin seuraavista:

• Yhdet talvikengät yhdelle alle 12-vuotiaalle lapselle.
• Kolme paria lämpimiä sukkia yhdelle lapselle Syyriassa.
• Kuukaudessa tarvittavan vesimäärän yhdelle koululaiselle Somaliassa.
• Lääkkeet kymmenelle eteläsudanilaiselle lapselle, joilla on malariatartunta.

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi

Kun teet säännöllisen kuukausilahjoituksen Pelastakaa Lapset -järjestölle, olet pysyvästi mukana auttamassa ja suojelemassa lapsia eri puolilla maailmaa. Lue lisää Pelastakaa Lapset -järjestöstä ja ryhdy kuukausilahjoittajaksi täällä.

Kiitos, kun autat meitä auttamaan.

Pelastakaa Lapset Kani

Pelastakaa Lapset -pupu. Osta Raitapaita-pupu täältä!

Polarn O. Pyret

Pelastakaa Lapset -t-paita.