Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.
Inspiraatio

Ruotsin rakastetuin raita – vuodesta 1976 lähtien

TunnisteetPO.P Originals, Kestävää designia

Lue artikkeli

Raidalliset, puuvillaiset lastenvaatteet yhdistetään usein Polarn O. Pyretiin. Eikä ihme, sillä klassinen raitamme sinisenä ja punaisena on ollut mallistossamme jo yli 40 vuotta. Lue lisää kuinka klassiset raitavaatteemme syntyivät.

Kort efter att Polarn O. Pyret startades i början av 1970-talet (på den tiden hette vi bara Pyret) tog formgivaren Gunila Axén fram baskläder med den unika randen som vi i dag kallar PO.P Originals. Det viktigaste för Gunila var att alla plagg skulle vara både snygga och praktiska, vilket sedan dess har blivit Polarn O. Pyrets signum.

PO.P Originals

Polarn O. Pyretin tarina alkaa 1970-luvun alusta (siihen aikaan nimenämme oli vain Pyret). Jo tuolloin suunnitelija Gunila Axén halusi luoda raidallisia perusvaatteita, jotka me tunnemme nykyään nimellä PO.P Originals. Gunilalle tärkein lähtökohta suunnitelussa oli se, että vaatteen tulee olla hyvännäköinen ja käytännöllinen, ja tämä sama ajatus on ohjannut Polarn O. Pyretin suunnitelua aina näihin päiviin asti.


Kestävää designia

Yli 40 vuotta on mennyt ensimmäisen raitamallistomme lanseerauksesta ja ylpeänä voimme todeta, että kuoseja tulee ja menee, mutta raidat pysyvät. Valmistamme edelleen toimivia, leikinkestäviä vaatteita, joissa lapset saavat olla lapsia. Ja raidat tulevat aina pysymään mallistossamme, perusväreissämme sinisenä ja punaisena, kaudesta toiseen. Tänä päivänä klassiset raitamme ovat myös GOTS-sertifioituja.

PO.P Originals