Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.
Oppaat

Suosituimmat ulkovaatteemme

Tunnisteetstormy, breeze, SNAP-IN SYSTEEMI

Lue artikkeli

Kauden uusien värien esitteleminen on aina jännittävää testejä voittaneessa kuoritakissa ja lasten suosikissa – windfleecessä. Tässä ne tulevat. Toivottavasti löydät värin, josta pidät!

STORMY – Testivoittaja

Testivoittaja STORMY-kuoritakki on tuulen- ja vedenpitävä sekä valmistettu kestävästä ja hengittävästä materiaalista, joka antaa lasten leikkiä vapaasti. Takissa on näkyvät 360 asteen heijastimet ja kokonaan teipatut saumat, jotka tekevät siitä täysin vedenpitävän. STORMY on valmiina sadesäähän!

STORMY on valittu testivoittajaksi useita vuosia peräkkäin. STORMY pitää lupauksensa ennen kaikkea materiaaliensa, muotoilunsa ja ominaisuuksiensa ansiosta – lasten on pysyttävä kuivina ja leikkimisen on oltava mukavaa kaikissa sääolosuhteissa. Ainutlaatuisen nepparilistan ansiosta takin voi kiinnittää neljään muuhun tuotteeseemme, mikä tekee STORMY-kuoritakista luotettavan ulkotakin ympärivuotiseen käyttöön.

STORMY on osa PO.P WeatherPro -mallistoa – ne ovat kestävimpiä ulkovaatteitamme, jotka täyttävät kaikki vaatimuksemme, olipa kyse sitten kestävyydestä, vedenpitävyydestä, hengittävyydestä tai lapsiturvallisuudesta.

STORMY pitää lupauksensa - lapset saavat leikkiä kuivina ja iloisina joka säällä.

BREEZE – lasten suosikki

BREEZE-windfleecestä on tullut nopeasti lasten suosikki. Se on pehmeä ja joustava, suojaa tuulelta ja kestää kevyttä sadetta. Täydellinen takki ympärivuotiseen käyttöön viileinä kevätpäivinä, tuulisilla kesäretkillä ja lämpimänä lisäkerroksena kylmemmällä säällä.

Takissa on hihansuissa ribbiresorit, joissa on kätevät aukot peukaloille (koosta 98 alkaen), ja vetoketjullinen rintatasku (koosta 86 alkaen).

Windfleece on helppo kiinnittää STORMY-kuoritakkiin, jolloin siitä tulee täydellinen ja joustava välikerros, joka suojaa kylmältä.

BREEZE on lasten suosikki – kaunis, ympärivuotiseen käyttöön sopiva takki, joka suojaa tuulelta ja kestää kevyttä sadetta.

Ainutlaatuinen nepparilista

Sekä STORMY- että BREEZE-takeissa on ainutlaatuinen nepparilista, jonka avulla ne on helppo kiinnittää toisiinsa. Windfleece on tällöin pehmeä ja lämmin välikerros kylmemmällä säällä, ja STORMY pitää vettä sateella ja koiranilmalla.  

Ja kyllä, niiden kiinnittäminen toisiinsa on juuri niin helppoa kuin miltä se kuulostaa! Voit kiinnittää vaatteet toisiinsa asettamalla windfleecen STORMY-takin sisään (varmista, että hihat menevät kunnolla paikalleen) ja napittamalla sitten vaatteiden sisäpuolella olevat pienet nepparit. VALMISTA!

Tutustuk mallistoon!