Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.
Vastuullisuus

People

Meille on erittäin tärkeää, kuka valmistaa ja toimittaa tuotteemme. Mielestämme läpinäkyvyys on tärkeää myös sinulle asiakkaana. Haluamme, että pystyt näkemään, mikä tehdas on valmistanut ostamasi vaatteet, ja siten olla täysin varma siitä, että kaikki on tehty reilulla tavalla.

Tavarantoimittajamme 

Meillä ei ole omia tehtaita, vaan valmistamme vaatteemme toimittajilla eri puolilla maailmaa. Kaikki toimittajat on valittu huolellisesti, ja monien kanssa olemme työskennelleet jo monta vuotta.

Yhteistyökumppanimme ovat osa yritystämme, ja asetamme korkeat vaatimukset turvallisuudelle, laadulle, ympäristölle ja sosiaaliselle vastuulle. Siksi varmistamme, että he saavat tarvittavan koulutuksen ja tuen, jotta he voivat noudattaa vaatimuksiamme ja ohjeitamme.

Lue lisää

Jokainen vaate kestää vähintään kolmen lapsen käytön. Tämä on todellista kestävää kehitystä.

Toimittajaluettelomme

On tärkeää, että asiakkaamme ja muut sidosryhmämme saavat tietoa toiminnastamme. Julkaisemme siksi kaksi kertaa vuodessa päivitetyn toimittajaluettelon tuotantomaista ja tuotantoyksiköistä (ompeluyksiköistä), jotka valmistavat tuotteitamme.

Tuotantoyksikkö lisätään luetteloon, jos kokonaistuotantomme arvo ylittää 100 000 SEK vuodessa, ja jos työskentelemme tehtaan kanssa vähintään yhden kauden. Julkinen toimittajaluettelo vastaa 99 % yhteenlasketusta tilausarvostamme.

Toimittajaluettelossa kerromme, mitkä kolmannen osapuolen tarkistukset on tehty tai mitä sertifikaatteja on myönnetty kussakin ompeluyksikössä ja missä laajuudessa tehdas täyttää BSCI:n toimintaohjeet 13 määritellyn kategorian mukaan. Valvonnassa jokainen kategoria arvioidaan asteikolla A (Very good) – E (Unacceptable). Kerromme, miten suuri osuus 13 kategoriasta on saanut viimeisimmässä tarkistuksessa tulokseksi A (Very Good) tai B (Good) eli parhaat tulokset.

Alla olevasta luettelosta näet, mitkä tehtaat valmistavat vaatteemme järjestettynä tuotantomaan mukaan. Luetteloon on merkitty myös viimeisimmän tehtaalla suoritetun tarkistuksen tulos:

Toimittajaluettelomme