Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.
Vastuullisuus

Raportit ja toimintaperiaatteet

Toimintamme lähtökohtana on aina lasten paras, ja kestävän kehityksen visiomme on tehdä lastenvaatemarkkinoista kestävämpiä. Maapallo periytyy sukupolvelta toiselle. Sen vuoksi toivomme myös vaatteidemme periytyvän lapselta toiselle.

Vastuullisuusraportissamme kerrotaan vastuullisuustyöstämme kuluneen vuoden aikana sekä siitä, miten työskentelemme vastuullisuuden parissa esimerkiksi tuotteiden ja valmistuksen ympäristövaikutusten ja sosiaalisten olosuhteiden suhteen sekä tuotteidemme käyttöiän pidentämiseksi. Raportti seuraa tilivuottamme, joka kestää 1. syyskuuta – 31. elokuuta. Raportti julkaistaan joka vuosi marraskuussa.

Vastuullisuusraportti 2022/2023

Olemme julkaisseet tämän vuoden vastuullisuusraportin, joka on olennainen osa vastuullisuustyötämme. Raportissa kerromme edistymisestä ja aloitteista, joita olemme tehneet kuluneen vuoden aikana ilmastojalanjälkemme pienentämiseksi ja oikeudenmukaisten työehtojen edistämiseksi.  
 
Olemme vastuullisen vaatetuotannon johtoasemassa ja pidämme velvollisuutenamme pyrkiä jatkuvasti etsimään uusia tapoja saavuttaa puhtaampi ja vastuullisempi vaateteollisuus. 
 
Päätavoitteemme on vähentää päästöjämme 50 % (verrattuna vuoteen 2017/2018) vuoteen 2030 mennessä ja olla täysin hiilineutraaleja vuoteen 2045 mennessä.

Vastuullisuusraporttimme 22/23

Vastuullisuusraporttimme 21/22

Vastuullisuusraporttimme 20/21

Vastuullisuusraporttimme 19/20

Jokainen vaate kestää vähintään kolmen lapsen käytön. Tämä on todellista kestävää kehitystä.

Vaatteet, jotka kestävät

vähintään kolmen lapsen käytön

KATSO VIDEOTuotteet videolta (5)