Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Guppyfriend-pesupussi valkoinen

32,90 €
Valitse väri
Valitse koko Koko-opas
Saatavilla

Tiedot

Pesupussi synteettisille vaatteille. Pussi estää esimerkiksi fleece-vaatteiden synteettisen mikromuovin* päätymistä järviin ja meriin. Samalla pehmeä pinta estää kuitujen irtoamista, mikä pidentää vaatteen käyttöikää.

Laita vaatteesi pesupussiin ja pese tavalliseen tapaan. Käytä ainoastaan nestemäistä pesuainetta. Älä laita pussia kuivausrumpuun pesun jälkeen.

Pestävistä vaatteista riippuen voi mennä muutama pesukerta, ennen kuin Guppyfriend-pesupussin yläreunasta löytyy mikrokuituja. Poista kuidut ja heitä ne pois kotitalousjätteen mukana. On tärkeää, että pussia ei huuhdella, sillä veden mukana myös mikrokuidut huuhtoutuvat silloin viemäriin.

Tehokkain tapa vähentää mikrokuitujen irtoamista on välttää pesemistä niin pitkälti kuin mahdollista, minimoida pesun aikainen linkous, kuivattaa vaatekappaleet ripustamalla, käyttää pikapesuohjelmaa sekä käyttää Guppyfriend-pesupussia. Lisätietoja osoitteessa stopmicrowaste.com/tenfortheocean/

Kun pesupussin käyttöikä on päättynyt, voit lähettää sen takaisin Guppy Bagille. Yritys käyttää materiaalin uudelleen uusissa Guppyfriend-pesupusseissa.

* Mikromuovi on yleisnimitys alle 5 millimetrin kokoisille muovihiukkasille.


Tuotantomaa: Kiina
Tehdas: Shandong Binzhou Ruiheng Hometexti Ltd
Lue lisää osoitteesta https://www.polarnopyret.fi/pop-cares/toimittajamme

Väri: Valkoinen

Tuotekoodi: 60402701

40°C konepesu
Älä valkaise
Ei kuivausrummussa
Ei silitystä
NoDryclean
Pesulapusta löydät vaatteen pesu- ja hoito-ohjeet.

Arvostelut