Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.
12 Arvostelut

Guppyfriend-pesupussi

32,90 EURVäri: Valkoinen
Valitse koko
Onesize
30 päivän palautusoikeusToimitusaika 2-5 arkipäivääIlmainen toimitus yli 49€ ostoksille pl. kotitoimitus
Verkkovarasto
Tuotteen yksityiskohdat
12 Arvostelut

Pesupussi synteettisille vaatteille. Pussi estää esimerkiksi fleece-vaatteiden synteettisen mikromuovin* päätymistä järviin ja meriin. Samalla pehmeä pinta estää kuitujen irtoamista, mikä pidentää vaatteen käyttöikää.


Laita vaatteesi pesupussiin ja pese tavalliseen tapaan. Käytä ainoastaan nestemäistä pesuainetta. Älä laita pussia kuivausrumpuun pesun jälkeen.

Pestävistä vaatteista riippuen voi mennä muutama pesukerta, ennen kuin Guppyfriend-pesupussin yläreunasta löytyy mikrokuituja. Poista kuidut ja heitä ne pois kotitalousjätteen mukana. On tärkeää, että pussia ei huuhdella, sillä veden mukana myös mikrokuidut huuhtoutuvat silloin viemäriin.

Tehokkain tapa vähentää mikrokuitujen irtoamista on välttää pesemistä niin pitkälti kuin mahdollista, minimoida pesun aikainen linkous, kuivattaa vaatekappaleet ripustamalla, käyttää pikapesuohjelmaa sekä käyttää Guppyfriend-pesupussia. Lisätietoja osoitteessa stopmicrowaste.com/tenfortheocean/

Kun pesupussin käyttöikä on päättynyt, voit lähettää sen takaisin Guppy Bagille. Yritys käyttää materiaalin uudelleen uusissa Guppyfriend-pesupusseissa.

* Mikromuovi on yleisnimitys alle 5 millimetrin kokoisille muovihiukkasille.


Tuotantomaa: Kiina
Tehdas: Shandong Binzhou Ruiheng Hometexti Ltd
Lue lisää osoitteesta https://www.polarnopyret.fi/pop-cares/toimittajamme

Valmistusmaa:Kiina
Tehdas:
Lue lisää
Lisää toivelistaan

Materiaalit ja hoito-ohjeet

Hoito-ohjeet

Pesuohjeet

40°C konepesu

Älä valkaise

Ei kuivausrummussa

Ei silitystä

Ei kuivapesua

VINKIT

Pesuoppaastamme löydät tietoa, kuinka peset ja hoidat vaatteitasi parhaiten.

LUE LISÄÄ

Vastuullisuus

Vastuullisuus on ollut toimintamme keskiössä jo perustamisvuodesta 1976 lähtien. Tämä tarkoittaa, että olemme suunnitelleet ja valmistaneet erittäin laadukkaita vaatteita, joilla on pitkä elinkaari jo lähes viiden vuosikymmenen ajan.

Mitä vastuullisuus tarkoittaa meille? Sitä, että pyrimme jatkuvasti parantamaan ja kehittämään jokaista pientä yksityiskohtaa pesulappuista pieniin lankoihin, jotta voimme tehdä tietoisia valintoja ja vähentää vaikutustamme ihmisiin, eläimiin ja ympäristöön.

Parasta, mitä jokainen meistä voi tehdä on käyttää vaatteita pitkään, niin pitkään kuin mahdollista. Siten säästämme maapallon jo niukkoja resursseja. Huolehdi siis vaatteistasi oikein. Korjaa niitä, jos ne menevät rikki. Kaikessa tässä me autamme sinua. Tulemme jatkossakin valmistamaan korkealaatuisia vaatteita, jotka kestävät käyttöä, pesua ja rakkautta pitkään. Vaatteita, jotka pieneksi jäätyään periytyvät eteenpäin seuraavalle lapselle. Ja sitä seuraavalle. Sitä vastuullisuus tarkoittaa meille.

Arvostelut

Toimitus ja palautus

Toimitus ja palautus

Toimitus

Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 49 euron tilauksille. Toimitusaika on 3-7 arkipäivää. Näet postinumerosi mukaan saatavilla olevat toimitusvaihtoehdot kassavaiheessa.

 

Palautus

Verkkokaupassa tehdyt tilaukset voit palauttaa valitsemaasi Polarn O. Pyret myymälään tai takaisin verkkokaupan varastollemme. Mikäli palautat yhden tai useamman tuotteen verkkokaupanvarastoon, palautusmaksu on 4,90 euroa. Jos olet VIP-jäsen, palautus on maksuton. Palauttaessasi tuotteen myymälään et joudu maksamaan palautuskuluja ja voit myös vaihtaa tuotteen toiseen tuotteeseen. Huomaathan, että toimituskuluja ei palauteta.