Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Kerros

Kerrospukeutuminen on sopivan lämpimien lasten salaisuus vaihtelevassa säässä! Kokosimme tänne vaatteita, joita on mukava käyttää pehmeänä kerroksena 1, lämpimänä kerroksena 2 ja suojaavana kerroksena 3.

Lue lisää
Rajaa
81 Tuotetta
Lajittele
1
2
Näytä 64/81 Tuotetta

Kerros

Parasta vaihtelevassa säässä on kerrospukeutuminen, jossa on kyse kolmesta eri kerroksesta.

 

Kerroksen 1 on oltava pehmeä ja mukava ihoa vasten. Meiltä löydät ohuita vaatteita 100 % villasta tai kätevästä sekä vauvoille, lapsille että aikuisille. Ne sopivat täydellisesti kerrospukeutumiseen. Kaikissa villavaatteissamme on erityisen pehmeät saumat ja ne tuntuvat lyömättömiltä ihoa vasten. Villa auttaa säätelemään kehon lämpötilaa, on luonnostaan antibakteerinen ja lämmittää myös märkänä, mikä tekee siitä ihanteellisen ensimmäisen kerroksen.

 

Kerroksen 2 on oltava lämmin ja mukava alla. Suosittelemme pehmeitä villafroteehousuja ja -takkeja, joita löytyy sekä lapsille että aikuisille, tai haalaria vauvalle. sopii myös hyvin kerrospukeutumiseen. Se on miellyttävä lämmin ja suojaava kerroksena 2. Kätevän nappiratkaisun ansiosta se on helppo kiinnittää STORMY-. Windfleece kestää tuulta ja kevyttä sadetta, joten se sopii myös kerrokseksi 3 leudommissa lämpötiloissa. Windfleecestä on saatavana lasten ja aikuisten takki sekä vauvan haalari.

 

Kerros 3 on suojaava ulkovaatekerros, joka kestää tuulta, sadetta ja koiranilmaa. ovat testivoittajia, jotka ovat kestäviä sekä tuulen- ja vedenpitäviä. Kun valitset , voit olla varma, että saat kerroksen 3, joka täyttää tiukimmat vaatimuksemme kestävyyden, lapsiturvallisuuden, vedenpitävyyden ja hengittävyyden suhteen.

 

Kaikki vaatteemme ovat kestäviä ja ne voi antaa edelleen pienemmille sisaruksille ja kavereille tai myydä eteenpäin Second Hand -palvelussa. Näin vaatteet voivat tuoda iloa useammille lapsille. Tavoitteemme: jokainen vaate kestää vähintään kolmen lapsen käytön.