Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

PO.P Flexisize

Lapsesi on valmis pohjoismaiseen ilmastoon teknisten ulkovaatteiden ansiosta, jotka kestävät vuodesta toiseen. Valmistamme ulkovaatteita, jotka kestävät käyttöä pidempään. PO.P FLEXISIZE on vaatesarja, joka kasvaa lapsen mukana.

Lue lisää
Rajaa
0 Artikla
Lajittele
0 - 1 v
Näytä 0/0 Tuotetta

PO.P Flexisize

Lapsesi on valmis pohjoismaiseen ilmastoon teknisten ulkovaatteiden ansiosta, jotka kestävät vuodesta toiseen. Valmistamme ulkovaatteita, jotka kestävät käyttöä pidempään. PO.P FLEXISIZE on vaatesarja, joka kasvaa lapsen mukana. Flexisize-takit ja -housut voivat kasvaa jopa 1,5 kokoa annetusta koosta hihojen ja lahkeensuiden sisäpuolella olevan reikäkuminauhan avulla. Osta lapsen nykyinen koko ja säädä hihan ja puntin pituutta lapsen kasvaessa. Jos et ole varma lapsesi koosta, tutustu koko-oppaaseemme. Kun vaate on aika antaa eteenpäin pienemmälle lapselle, voit säätää koon helposti takaisin alkuperäiseksi. Näin vaatetta voidaan käyttää uudelleen!

Flexisize-vaatteet ovat pehmeitä ja tyylikkäitä ja ne on valmistettu tuulen- ja vedenpitävästä materiaalista. Kutsumme tätä kestäväksi designiksi! Lisäksi ulkovaatteet, joissa on merkintä PO.P WeatherPRO®, täyttävät kaikki vaatimuksemme teknisille ulkovaatteille, olipa kyse sitten kestävyydestä, vedenpitävyydestä, hengittävyydestä tai lapsiturvallisuudesta. Lapsesi on valmis seikkailuihin säällä kuin säällä kätevien Flexisize-vaatteiden ansiosta. Näissä vaatteissa lapset saavat olla lapsia.