Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Kuorihaalarit

OIKEAN HAALARIN VALINTA

Kun lapsesi saa meiltä kestävän kuorihaalarin hän on yhtä valmis niin vaihtelevaan säähän kuin myös aktiivisiin leikkeihin. Olemme pukeneet pieniä lapsia suuriin seikkailuihin vuodesta 1976 lähtien.

Lue lisää
Rajaa
9 Tuotetta
Lajittele
Näytä 9/9 Tuotetta

Kuorihaalarit leikkeihin kaikenlaisessa säässä

Lasten kuorihaalariamme voi rakastaa, käyttää ja pestä - yhä uudelleen ja uudelleen. Valitsitpa meiltä minkä tahansa haalarin, voit olla varma, että saat laadukkaan päällysvaatteen, joka on valmistettu hengittävistä ja kestävistä materiaaleista. Kuorihaalarillamme voit pitää lapsesi lämpimänä kaikkina vuodenaikoina ja sään vaihteluissa - lisää windfleecefleece ja villakerrasto kylmemmissä lämpötiloissa ja poista fleecevuori kuorihaalarista leudommalla säällä. Haalarimme kestävät myös aktiivisia leikkejä. Siksi niissä on sellaisia yksityiskohtia kuin joustava vyötärö, joustavat hihojen ja lahkeiden suut sekä muotoonommellut hihat ja polviosat.

 

Jos haluat mieluummin kaksiosaisen ulkovaatteen, valikoimassamme on myös käytännöllisiä takkeja ja kuorihousuja. Mukavan pipon, lämpimän villapaidan ja mukavien lapasten kanssa lapsesi on valmis pitkiin tunteihin puistossa tai koulun pihalla. Kun lapsesi on kasvanut ulos päällysvaatteista tai asusteista, ne voidaan siirtää seuraavalle lapselle tai myydä käytettynä. Tavoitteenamme on, että jokaista vaatettamme käyttäisi vähintään kolme lasta.