Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Kuoritakit

Täältä löydät testivoittajat kuoritakit niin nuorille kuin vanhoille seikkailijoille. Kuoritakkien avulla lapsesi pysyvät lämpiminä ja kuivina myös ankarassa säässä.

Lue lisää
Rajaa
25 Tuotetta
Lajittele
Suosittu

windfleece

Näytä 25/25 Tuotetta

Kestä kaikki sääolosuhteet testivoittavalla kuoritakilla

Kestävän, mukavan ja leikkisän kuoritakin avulla lapsesi on valmis kaikenlaiseen säähän - sateisista syyspäivistä aina leudompaan kevätsäähän. Kuoritakki toimii kolmantena kerroksena, uloimpana kerroksena. Kuorivaatteemme täyttävät kaikki toiminnallisille päällysvaatteille asettamamme vaatimukset, olipa kyse sitten vedenpitävyydestä, kestävyydestä, hengittävyydestä tai lasten turvallisuudesta. Tämä näkyy suunnittelun yksityiskohdissa, kuten pehmeällä fleecellä vuoratuissa joustavissa hihansuissa, vetoketjun ulkopuolella olevassa tuulisuojassa ja irrotettavissa hupuissa, jotka voidaan kiinnittää painonapeilla. Muotoonommellut hihat, joissa on tarranauhat hihansuissa, mahdollistavat ylimääräisen liikkuvuuden ja joustavuuden. Mikään seikkailu ei ole liian suuri kuoritakkimme kanssa!

 

Kuoritakki on erittäin käytännöllinen päällysvaate, joka voidaan helposti mukauttaa muuttuviin sääolosuhteisiin. Stormy-kuoritakkimme on hyvä esimerkki tästä. Päällysvaatteessa on ainutlaatuinen nappiratkaisu, jonka ansiosta se on helppo kiinnittää neljään muuhun tuotteeseen: kevyttoppatakkiin, windfleecetakkiin, fleecetakkiin ja kevyttoppaliiviin. Kun sää muuttuu nopeasti, voit helposti ottaa kerroksen pois!

 

Sen lisäksi, että käytämme kierrätysmateriaaleja laajassa valikoimassamme erilaisia takkeja, käytämme myös kyllästettä, joka on täysin vapaa ympäristölle haitallisista perfluoratuista aineista. PFC-vapaa kyllästys täyttää kemiallisten vaatimusten lisäksi myös laatu- ja toimintavaatimuksemme. Tätä kutsumme suunnitteluksi, joka kestää!