Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Kevyttoppatakit

Täältä löydät suositut ja monipuoliset lasten kevyttoppatakit. Olemme valmistaneet perheen pienimpiä suuriin seikkailuihin kaikissa sääolosuhteissa vuodesta 1976 lähtien.

Lue lisää

Leikkeihin tehdyt kevyttoppatakit

Kevyttoppatakki pitää lapsesi lämpimänä, kuivana ja mukavana - säästä riippumatta. 100 % kierrätetystä polyesteristä valmistetut, pehmustetut kevyttoppatakkimme ovat tuulenpitäviä ja vettähylkiviä, ja niissä on ainutlaatuinen nappiratkaisu, jonka ansiosta ne voidaan helposti napittaa yhteen klassisten kuoritakkiemme kanssa lämmittäväksi välikerrokseksi. Tämä puolestaan tarkoittaa, että voit helposti ja nopeasti vaihtaa kerrosten määrää muuttuvien sääolosuhteiden mukaan. Eikö olekin käytännöllistä? Leudommissa lämpötiloissa kevyttoppatakki toimii erinomaisesti ulkotakkina.

 

Kevyttoppatakkimme on täynnä fiksuja ominaisuuksia. Vetoketjun yläosassa on suoja, joka estää hankautumisen leuassa ja poskissa, ja sisäpuolella olevat tuulilenkit suojaavat entisestään kylmältä. Erityisen kylmiä lämpötiloja varten meillä on myös lämmittäviä villavaatteita ja kerrastoja, jotka sopivat yhtä hyvin pitkille retkille kuin leikkeihin sisätiloissa. Kun lapsesi on kasvanut ulos takista, se voidaan siirtää seuraavalle lapselle tai myydä käytettynä. Tavoitteenamme on, että jokaista vaatetta käyttäisi vähintään kolme lasta.