Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.
Design that lasts

Farkut

OIKEIDEN FARKKUJEN VALINTA

Kestävät farkut ovat yksi vaatekaapin parhaista peruskappaleista. Ne sopivat kaikkiin tilaisuuksiin, ja niitä voi pukea niin ylös kuin alas. Täältä löydät valikoiman mukavia ja käytännöllisiä farkkuja kaikenikäisille lapsille.

Lue lisää

PO.P Denim

Kaikissa farkuissamme on sisäpuolella napilla säädettävä vyötärö, ja niitä on saatavana kuudessa eri istuvuusvaihtoehdossa: väljät, tavalliset, rennot, slim, slim/bootcut ja super slim. Jotta sinun olisi helpompi pitää kirjaa suosikkifarkkuistasi, jokaisella tyylillä on oma nimensä: Alex (väljät farkut), Andy (normaalisti istuvat farkut), Charlie (normaalisti istuvat farkut), Jessie (super slim fit -farkut), Kim (rennosti istuvat farkut), Lily (slim fit -farkut) ja Robin (slim fit -farkut). Jokaista farkkumallia on saatavilla eri pesuissa, tyyleissä ja väreissä jokaiseen vuodenaikaan, joten jokainen lapsi voi löytää itselleen sopivan mallin! Kaikille farkuillemme on yhteistä se, että ne ovat pehmeitä ja mukavia vaatteita, jotka kestävät leikkejä ja seikkailuja. Lisäksi kaikki farkkumme on valmistettu luomupuuvillasta.

Toimivuus, yksityiskohdat ja leikkisyys ovat meille tärkeitä, ja siksi valmistamme käytännöllisiä, mukavia ja kestäviä lastenvaatteita, joissa on hauska leikkiä ja jotka voidaan siirtää lapselta toiselle. Jos pidät farkuista huolta, niistä tulee vaatekaapin uskollinen suosikki pitkäksi aikaa, ja ne muuttuvat ajan myötä vain kauniimmiksi ja pehmeämmiksi. Tässä ovat parhaat vinkkimme farkkujen pesuun!

Lue lisää farkkuoppaastamme löytääksesi lapsellesi täydelliset farkut! Ja jos tarvitset apua oikean koon löytämisessä, kokotaulukkomme auttaa sinua!