Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Bodyt

LISÄÄ PEHMEISTÄ JA KÄTEVISTÄ BODYISTA

Täältä löydät pehmeät ja mukavat bodyt vauvallesi. Bodyt on ommeltu erityisen pehmeillä, litteillä saumoilla, jotka eivät hankaa. Bodyt on valmistettu luomupuuvillasta, joka on ystävällistä sekä ympäristölle että vauvan herkälle iholle.

Lue lisää
Rajaa
80 Tuotetta
Lajittele
1
2
Näytä 64/80 Tuotetta

Kestävät bodyt

Meiltä löydät vaatteet, jotka kannustavat leikkimään ja liikkumaan. Bodyissamme on myös harkittuja yksityiskohtia, jotka helpottavat arkea, kuten napit haaroissa ja kääntyvät olkapäät, jotka helpottavat vaatteiden vaihtoa - ja kaikki tämä materiaaleissa, jotka kestävät pesu toisensa jälkeen. Tarjoamme myös kasvunvaralla varustettuja bodeja, joissa on kääntyvät hihansuut ja ylimääräinen rivi neppareita haaroissa, minkä ansiosta vauva voi pitää vaatetta pidempään. Bodyjamme on saatavana useissa eri väreissä ja kuoseissa, yksivärisistä mielikuvituksellisiin eläinkuvioihin. Monien leikkien ja pesujen jälkeen voit siirtää vaatteet seuraavalle lapsellesi.

 

Bodyjen lisäksi valikoimastamme löydät kestäviä, värikkäitä ja käytännöllisiä vauvanvaatteita - kotoisista potkupuvuista ja haalareista käytännöllisiin alaosiin ja pehmeisiin sukkiin.