Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Fleece

Pidä lapsesi lämpimänä pakkassäässä. Olemme koonneet sivuillemme ihanat, lämpimät ja pehmeät fleece-vaatteemme, jotka toimivat sekä kerroksena 2 että kerroksena 3. Suosittu tuulenpitävä ja vettähylkivä windfleece-takki ja windfleece-haalari, pehmeät takit ja housut sekä asusteet pitävät pienet kädet, jalat ja pään lämpiminä koko päivän.

Lue lisää
Rajaa
19 Tuotetta
Lajittele
Näytä 19/19 Tuotetta

Fleece

Fleece on täydellinen materiaali kerrokseksi 2. Se pitää lämpimänä suojaavien ulkovaatteiden alla kylmässä ja tuulisessa säässä tai kerroksena 3 leudommassa lämpötilassa. Suosittu windfleece on tuulenpitävä ja vettähylkivä ja sitä on saatavana sekä takkina että haalarina. Se kestää kevyen sateen, mikä tekee siitä täydellisen vaatteen vaihteleviin syksy- ja kevätsäihin. Lisäksi se on pehmeä ja mukava vaate pienille vauvoille vaunuihin. Fiksun napitusratkaisun ansiosta windfleece-takin voi kiinnittää yhteen Stormy-kuoritakkimme kanssa.

 

Ihanat takkimme ja housumme pehmeässä fleecessä ovat käteviä kerroksena 2 ulkovaatteiden alla tai pehmeinä ja lämpiminä vaatteina kotona rentoutumiseen. Pienet kädet ja jalat pysyvät lämpiminä ja suojattuina fleece-vuorellisissa lapasissa ja tossuissa, ja fiksut suunnitteluratkaisut varmistavat, että ne pysyvät paikoillaan. Valitse fleecevuorellisista hatuista ja kaulureista joko klassisen raidallinen tai yksivärinen kauluri, ne sopivat yhtä hyvin syksyyn, talveen ja kevääseen.

 

Muista myös, että kaikki vaatteemme voi pieneksi jäätyään antaa eteenpäin pienemmille sisaruksille, ystäville tai myydä eteenpäin käytettynä. Tällä tavoin vaatteemme voivat tuottaa iloa useammalle lapselle. Tavoitteenamme on, että jokainen vaate kestää vähintään kolmen lapsen käytön.