Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Yläosat

Täältä löydät lasten yläosat kauden kirkkaissa väreissä, leikkisissä kuoseissa ja hauskoissa painatuksissa. Valikoimassamme on kaikkea t-paidoista ja paitapuseroista huppareihin ja takkeihin – kaikki mukavia ja kestäviä materiaaleja.

Lue lisää
Rajaa
143 Tuotetta
Lajittele
1 - 6 v
1
2
3
Näytä 64/143 Tuotetta

T-paitoja, puseroita ja paitoja kaikkiin tilaisuuksiin

Valmistamme vaatteita, joissa keskitymme yksityiskohtiin, leikkisyyteen ja toimivuuteen niin pienille kuin isoillekin lapsille. Siksi löydät mallistoistamme aina kestäviä, mukavia ja kulutusta kestäviä yläosia – oli lapsesi sitten tarpeessa uudesta takista kylmiä kuukausia varten, neulotusta arkineuleesta tai juhlapaidasta. Vaatteidemme laatu tarkoittaa myös sitä, että ne voidaan siirtää eteenpäin - tavoitteenamme on, että jokainen vaate kestää vähintään kolmen lapsen käytön. Toisin sanoen kaikki t-paitamme, neulepaitamme, puseromme, kauluspaitamme, hupparimme ja takkimme voidaan helposti antaa eteenpäin nuoremmille sisaruksille tai ystäville.

 

Löydät myös alaosat, jotka sopivat yhteen lapsesi yläosien kanssa. Tarjolla on kaikkea mukavista farkuista säädettävällä vyötäröllä, käytännöllisiin legginseihin pehmeästä luomupuuvillasta. Kylmempiä vuodenaikoja varten on laaja valikoima villavaatteita ja kerrastoja.