Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Keskosvaatteet

Täältä löydät vaatteita keskosille koosta 44 alkaen ekologisesta puuvillasta ja sertifioiduista materiaaleista, jotka ovat hellävaraisia herkälle vauvan iholle. Tutustu bodyihin, housuihin ja tarvikkeisiin, jotka sopivat erityisen hyvin aivan pienimmille.

Lue lisää
Rajaa
26 Tuotetta
Lajittele
Näytä 26/26 Tuotetta

Ennenaikainen

Keskosvaatteemme on valmistettu ekologisista ja huolella valituista materiaaleista. Vaatteet on suunniteltu olemaan niin hellävaraisia kuin mahdollista. Keskosvaattemme on ommeltu erittäin pehmeillä, litteillä saumoilla, jotka tuntuvat miellyttäviltä herkällä iholla, ja tekevät kaikista keskosvaatteistamme sopivia ympäri vuorokauden.

Keskosille tarkoitetut kietaisubodymmme tekevät pukemisesta ja riisumisesta helppoa ilman, että niitä täytyy vetää vauvan pään yli. Löydät meiltä myös on pehmeitä haalareita pitkällä vetoketjulla, jonka voi avata sekä ylhäältä että alhaalta, helpottamaan vaatteiden vaihtoa; pehmeitä housuja resorilla vyötäröllä ja lahkeensuissa täydellisen istuvuuden saavuttamiseksi; sukkia, joissa on pitkät resorit, jotka pysyvät paikallaan kaikkein pienimmissä jaloissa; ja ohuita myssyjä solmimisnauhoilla keskosille.

Keskosvaatteemme löytyvät koosta 44 alkaen, ja valikoimastamme löydät sekä klassisia raitoja, kauniita kuoseja että yksivärisiä vaatteita, jotka kestävät pesua pesun jälkeen.