Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Vastasyntynyt

VINKKEJÄ PERHEEN PIENIMMILLE

Täältä löydät pehmeät vauvanvaatteet, joita jokainen uusi vanhempi tarvitsee. Meiltä löytyy vastasyntyneelle kaikkea pipoista ja sukista bodyihin ja pyjamiin – kaikki luomupuuvillasta.

Lue lisää
Rajaa
0 Artikla
Lajittele
Näytä 0/0 Tuotetta

Ensimmäiset ajat vauvan kanssa

Meiltä löydät tuotteita ja vaatteita, jotka sopivat täydellisesti ensimmäisiin aikoihin vauvan kanssa. PO.P MAMA on äitiysvaatemallistomme, joka koostuu pehmeistä raskaushousuista ohuesta puuvillatrikoosta ja mukavasta imetyspaidasta klassisella raitakuosillamme. Raskaushousumme on ommeltu erittäin pehmeillä saumoilla ja niissä on pitkä, alas taitettava resori vyötäröllä, joka antaa mukavan tuen vatsalle. Imetyspaita on suunniteltu tekemään imetyksestä mahdollisimman sujuvaa lisäkankaan avulla, joka voidaan taittaa ylös ja sivulle rintojen päälle.

Mitä tulee tuotteisiin vastasyntyneille, löydät ne myös meiltä. Meillä on vaatteita keskosille koosta 44 alkaen. Valikoimastamme löydät bodyt, housut, haalarit ja asusteet luomupuuvillasta ja sertifioiduista materiaaleista, huolellisesti valittuja ollakseen niin hellävaraisia kuin mahdollista.

Valikoimastamme löytyy myös kätevä kantoliina, jota voit käyttää vauvasi kanssa ensimmäisestä päivästä lähtien. Se on erittäin fiksu tapa olla lähellä ja samalla pitää kädet vapaana vauvan ensimmäisinä päivinä. Raidallinen unipussimme on kätevä vaihtoehto peitolle, jotta pienet jalat eivät potki peittoa pois tai se ei päädy kasvojen päälle. Unipussi on kevyesti topattu ja sopii erinomaisesti sekä sänkyyn että vaunuihin. Siinä on pitkä vetoketju, joka voidaan avata kokonaan ympäri.

Kaikki tuotteemme on suunniteltu kestämään pitkään, joten kun vaatteet jäävät pieniksi tai tuotteet eivät enää ole käytössä, toivomme, että annat ne eteenpäin sisaruksille, ystäville tai myyt niitä käytettyinä. Tällä tavalla ne voivat tuottaa iloa useammalle. Tavoitteenamme on, että jokainen vaate kestäisi vähintään kolmen lapsen käytön