Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.
Oppaat

Mitkä ovat kuoritakin parhaimmat puolet?

TunnisteetKerros 3, kestävästä materiaalista, tuulenpitävä, vedenpitävä

Lue artikkeli

Kuoritakkimme toimii ulkovaatteena, ja sen tarkoituksena on suojata lasta kovimmiltakin sääolosuhteilta. Se on täysin vedenpitävä ja tuulenpitävä takki, eikä jätä pulaan edes kaatosateella. Takki on myös tehty erinomaisesti kulutusta kestävästä materiaalista.

Toiminnallinen takki

Kuoritakkimme on suunniteltu kulutuksenkestäväksi. Sen käytännöllisiin yksityiskohtiin kuuluvat muun muassa vetoketjun alle piilotettu, kylmältä ja sateelta suojaava tuulilista. Takin leuan kohdalla on pehmeä suojakangas, jonka ansiosta vetoketju ei pääse hankaamaan ikävästi pienen liikkujan ihoa. Takin hihansuita ja helmaa voi säätää.

Ja tiesitkö myös, että kuoritakissa on muotoonommellut hihat, jotka tuovat lapselle lisää liikkumisen vapautta?

Kuoritakit

Testivoittaja STORMY-kuoritakki

Hurraa! Tuulen- ja vedenpitävä PO.P WeatherPRO® -kuoritakkimmeonvalittu TESTIVOITTAJAKSI! Tämätakkikannattaahankkia, mikälihaluatvarmistuasiitä, ettälapsesipysyykuivana ja lämpimänäsäälläkuinsäällä.

 
STORMYOsta ulkoasua (3)
STORMYOsta ulkoasua (3)
STORMYOsta ulkoasua (2)
STORMYOsta ulkoasua (3)

Ympäristöystävällinen kyllästys

Vaatteiden veden- ja lianhylkivyys saadaan aikaan kyllästeillä. Monet kyllästeet sisältävät perfluorattuja yhdisteitä, eli PFC:tä. Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että tietyt PFC-yhdisteet voivat häiritä ihmisten ja eläinten hormonitoimintaa. Lisäksi ne hajoavat huonosti luonnossa. Näiden syiden vuoksi kaikissa ulkovaatteissamme – kuoritakki mukaan lukien – käytetään vaihtoehtoisia kyllästeitä. Ne täyttävät kaikki laatuvaatimuksemme ja olemme siitä erittäin ylpeitä.

Kuoritakin voi yhdistää windfleece-takkiin tai kevyttoppatakkiin = kahdesta takista tulee yksi!

Leudommilla säillä kuoritakkimme* sopii päällystakiksi sellaisenaan. Kylmänä päivänä sen alle voi sujauttaa windfleece-takin tai kevyttoppatakin, joka kiinnittyy kuoritakkiin kätevällä nepparilistallaan. Tämä ominaisuus helpottaa pukemista ja riisumista!

Kuoritakki on yksi suosituimmista vaatteistamme. PO.P WeatherPRO® -merkintä takaa sen, että takki täyttää kaikki vaatimuksemme teknisille ulkovaatteille. 

*Koskee klassisia kuoritakkejamme. Kuoritakkeja, joissa ei ole nepparilistaa, voi myös hyvin käyttää yhdessä windfleece- tai kevyttoppatakkiemme kanssa.

Minkä värin sinä valitset?