Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.
Oppaat

Kuorivaatteet – uudet sadevaatteet

Tunnisteetsadevaatteet, kuorivaatteet, galon

Lue artikkeli

Luit aivan oikein. Kuorivaatteemme toimivat erinomaisesti sateella ja pysyvät tiiviinä jopa paremmin kuin perinteiset sadevaatteet. Siksi kuorivaatteet ovat uudet sadevaatteet!

Kestävyys ja hengittävyys

Kuorivaatteiden vedenpitävyys ei kuitenkaan ole ainoa ominaisuus, joka tekee niistä ylivoimaisia perinteisiin sadevaatteisiin verrattuna. Myös niiden kestävyys on huomattavasti parempi. Kuorivaatteemme on valmistettu muun muassa kierrätetyistä palautuspulloista ja kalaverkoista, ja materiaali on kehitetty kestämään haastavia olosuhteita.

Lisäksi materiaali hengittää hyvin ja siirtää kosteutta pois iholta, toisin kuin perinteiset sadevaatteet, jotka eivät hengitä lainkaan. Kuorivaatteet sopivat vauhdikkaisiin leikkeihin ympäri vuoden!

Vedenpitävä ja tekninen

PO.P WeatherPRO -merkittyjen kuorivaatteidemme vesipilariarvo on 12 000 mm ja niissä on teipatut saumat, mikä takaa, että lapset voivat leikkiä lätäköissä – hyppiä, istua ja melkeinpä uida – kastumatta. Lisäksi vaatteissa on ympäristöystävällinen ja vettähylkivä ECO-käsittely, joka aktivoituu uudelleen, kun vaatteet kuivataan kuivausrummussa pesun jälkeen.

Katso kaikki PO.P WeatherPro

Ainutlaatuinen nepparilista

STORMY- ja HAZY-kuoritakeissamme on kätevä nepparilista, jonka avulla ne on helppo kiinnittää neljään muuhun tuotteeseemme. Nämä tuotteet toimivat silloin lämpimänä lisäkerroksena ja niitä voidaan mukauttaa kätevästi lämpötilan ja sään mukaan.

 

PO.P WeatherPro®

PO.P WeatherPro®-merkintä takaa:

Tutustu mallistoon!