Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.
Oppaat

Villa - täydellinen luonnonmateriaali!

TunnisteetVilla, luonnonmateriaali, Kerros 1

Lue artikkeli

Ulkona leikkivä lapsi hikoilee, vaikka sää olisi hyytävä. Onkin tärkeää, että lapsella on päällään lämmittäviä, mutta kosteutta imeviä vaatteita. Ratkaisuna on materiaali, joka pitää vartalon lämpimänä ja kuivana. Suosittelemme tähän tarkoitukseen villaa.

Villa on luonnon oma supermateriaali, joka pitää lämpimänä jopa ollessaan märkä. Samaan aikaan se hengittää, joten se haihduttaa kosteuden iholta. Villa on hyvä materiaali erityisesti vastasyntyneille ja vauvoille, jotka eivät pysty vielä säätelemään kehonsa lämpötilaa vanhempien lasten ja aikuisten tavoin.


Monet luulevat virheellisesti, että villa on kutittava ja epämukava materiaali. Meidän villakerrastomme ovat kuitenkin pehmeitä ja kutittamattomia. Mikä parasta, villavaatteet myös puhdistavat luonnollisesti itsensä. Niinpä villavaatteita ei tarvitse pestä kovin usein. Yleensä vaatteiden tuuletus riittää.

Villa alus- tai välikerrastona

Käytämme villaa niin alus- kuin välikerrastoissakin. Välikerraston villa on paksumpaa villafroteeta, joka lämmittää tavallista villaa enemmän.

 

Villa vai polyesteri?

Villa on luonnonmateriaali, jolta löytyvät kerrospukeutumisessa tarvittavat ominaisuudet. Villa lämmittää myös silloin, kun se kastuu.Polyesteri on villaa edullisempi kerrastomateriaali, joka ei hengitä samalla tavalla. Se ei myöskään lämmitä kastumisen jälkeen.

Villaa kaikille

Nyt myös aikuiset voivat pukeutua pehmeisiin villavaatteisiimme! Pysy lämpimänä villakerrastoissamme, jotka ovat täydelliset kerrokseksi 1. Pidä itsesi lämpimänä paksuissa ja pehmeissä villafrotee-vaatteissamme, jotka toimivat erinomaisesti kerroksina 2 päällysvaatteiden alla tai pehmeinä loikoiluvaatteina kotona.

Lisää tietoa PO.P villasta

Aina mulesing-vapaata villaa

Meidän vaatimuksemme vaatteiden valmistukselle on aina, että eläimet eivät kärsi tuotannostamme. Sen vuoksi annamme lupauksen kaikille pienille ja isoille asiakkaillemme: käytämme aina vain pehmeintä ja laadukkainta villaa, joka on tuotettu eettisesti ilman Mulesing-menetelmää. Ihastu luonnon omaan supermateriaaliin ja uuteen mallistoomme!

 

Superwash

Merinovillaisissa vaatteissamme on superwash-käsittely. Superwash on patentoitu prosessi, joka estää huopumisen ja tekee villasta pesukonepesun kestävää. Käsittely voidaan tehdä eri tavoin: me käytämme tapaa, jossa villakuidut liotetaan happamassa kylvyssä. Kylpy irrottaa villasta sen suomut (jotka muuten aiheuttaisivat villan huopumisen).