Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.
Oppaat

Windfleece-takin parhaat puolet

TunnisteetWindfleece

Lue artikkeli

Windfleece-takki on yksi suosituimmista vaatteistamme. Tuulenpitävää windfleeceä voi käyttää sekä lämmittävänä välikerroksena että takkina leudommalla säällä. Tästä syystä windfleece-takki sopiikin ympärivuotiseen käyttöön!

1. Voidaan kiinnittää kuoritakkiin neppareilla

Windfleecessä on kaksi vaatetta yhdessä, sillä sitä voi käyttää sekä 2-kerroksena kuorivaatteiden alla että erillisenä takkina. Ainutlaatuisen nepparilistan avulla windfleece on lisäksi helppo kiinnittää neppareilla kuoritakkiin.

2. Valmistettu kierrätetystä materiaalista

Windfleece-kangas koostuu kolmesta eri kerroksesta ja materiaalista. Uloimpana on fleece, välissä tuulenpitävä ja vettähylkivä kerros ja sisäpuolella pehmeä, harjattu trikoovuori. Fleece on valmistettu palautuspulloista saadusta kierrätetystä polyesteristä. Windfleece hengittää hyvin, jotta lapsi pysyy lämpimänä ja kuivana.

3. Fiksut yksityiskohdat

Takissa on 3M-heijastimia edessä ja takana sekä rintatasku, johon voi laittaa tärkeitä esineitä. Vetoketjussa on myös suoja, jotta se ei hankaa leukaa ja poskia.

Windfleecen hihansuissa on hieman pidemmät resorit ja aukot peukaloille. Niistä on hyötyä erityisesti silloin, kun lapsen käsiä paleltaa, eikä hänellä ole hanskoja.


Perheen pienimmille: windfleece-haalari!

Täydellinen lastenvaunuihin: Windfleece-haalari tuulenpitävää ja vettähylkivää materiaalia, joka on valmistettu 100 % kierrätetystä polyesteristä.

Windfleece

Windfleece + kuoritakki = 1

Sekä STORMY- että BREEZE-takeissa on ainutlaatuinen nepparilista, jonka avulla ne on helppo kiinnittää toisiinsa. Windfleece on tällöin pehmeä ja lämmin välikerros kylmemmällä säällä, ja STORMY pitää vettä sateella ja koiranilmalla.  

Ja kyllä, niiden kiinnittäminen toisiinsa on juuri niin helppoa kuin miltä se kuulostaa! Voit kiinnittää vaatteet toisiinsa asettamalla windfleecen STORMY-takin sisään (varmista, että hihat menevät kunnolla paikalleen) ja napittamalla sitten vaatteiden sisäpuolella olevat pienet nepparit. VALMISTA!

Pese ympäristöystävällisemmin

Vältä fleecen pesemistä niin pitkälti kuin mahdollista ja huolla vaatetta esimerkiksi tuulettamalla. Pesun yhteydessä suosittelemme käyttämään Guppyfriend-pesupussia. Se kerää synteettisestä materiaalista pesussa irtoavia mikromuovihiukkasia ja estää niiden päätymisen meriimme ja järviimme.

Pese vastuullisesti

Lasten suosikki!