Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.
1 Arvostelut

Aurinkolasit

29,90 EUR
UV-suojaLue yksityiskohdat
Väri: Musta
Valitse koko
One size
30 päivän palautusoikeusToimitusaika 2-5 arkipäivääIlmainen toimitus yli 49€ ostoksille pl. kotitoimitus
Verkkovarasto
Tuotteen yksityiskohdat
1 Arvostelut

Mukavat auringossa

UV-suoja

Aurinkolasit UV-suojalla (noin 2–6-vuotiaille). Aurinkolasien sangoissa Polarn O. Pyret -logo. Mukana kätevä suojapussi, jolla voi myös pitää lasit puhtaana. Näissä aurinkolaseissa on uniikki polarisoitu linssi. Useimmat muut aurinkolasimerkit tummentavat vain näkövaikutelman, kun taas polarisoidut linssit estävät myös häiritsevät ja ärsyttävät heijastukset. Polarisoitujen aurinkolasien häikäisemättömyys takaa korkean optisen laadun sekä entistä paremman turvallisuuden. Aurinkolaseissa on myös erittäin tehokas UV-suodatin, joka suojaa 100 % haitallisilta UV-säteiltä 400 nm:iin asti. Nämä aurinkolasit noudattavat EU-direktiiviä 89/686/ETY standardin ISO 12312-1:2013 mukaisesti. 100 % UV-suoja. Hoito: Puhdista saippualiuoksella ja kuivaa pehmeällä liinalla. Vältä linssien naarmuttamista laadun säilyttämiseksi. Varoitus: Aurinkolaseja ei saa käyttää solariumissa, suoraan aurinkoon katsomiseen eikä autoa ajaessa hämärässä tai yöaikaan. Nämä eivät ole turvalasit. Suodatin: luokka 3. Aurinkolasit ovat saatavilla sekä pienille että isoille lapsille.


Tuotantomaa: Kiina
Tehdas: Xiamen Prosper Optical Technolog Ltd
Lue lisää osoitteesta polarnopyret.fi/pop-cares/toimittajamme

Valmistusmaa:Kiina
Tehdas:
Lue lisää
Lisää toivelistaan
Recycled Polyester

Käytämme kierrätettyä polyesteriä vähentääksemme resurssien käyttöä sekä hiilidioksidipäästöjä ja vedenkulutusta. Suurin osa materiaalista on peräisin kierrätetyistä palautuspulloista.

Materiaalit ja hoito-ohjeet

Materiaali

100% Muovi PBA-vapaa

Hoito-ohjeet

Pesuohjeet

Ei konepesua

Älä valkaise

Ei kuivausrummussa

Ei silitystä

Ei kuivapesua

VINKIT

Pesuoppaastamme löydät tietoa, kuinka peset ja hoidat vaatteitasi parhaiten.

LUE LISÄÄ

Vastuullisuus

Vastuullisuus on ollut toimintamme keskiössä jo perustamisvuodesta 1976 lähtien. Tämä tarkoittaa, että olemme suunnitelleet ja valmistaneet erittäin laadukkaita vaatteita, joilla on pitkä elinkaari jo lähes viiden vuosikymmenen ajan.

Mitä vastuullisuus tarkoittaa meille? Sitä, että pyrimme jatkuvasti parantamaan ja kehittämään jokaista pientä yksityiskohtaa pesulappuista pieniin lankoihin, jotta voimme tehdä tietoisia valintoja ja vähentää vaikutustamme ihmisiin, eläimiin ja ympäristöön.

Parasta, mitä jokainen meistä voi tehdä on käyttää vaatteita pitkään, niin pitkään kuin mahdollista. Siten säästämme maapallon jo niukkoja resursseja. Huolehdi siis vaatteistasi oikein. Korjaa niitä, jos ne menevät rikki. Kaikessa tässä me autamme sinua. Tulemme jatkossakin valmistamaan korkealaatuisia vaatteita, jotka kestävät käyttöä, pesua ja rakkautta pitkään. Vaatteita, jotka pieneksi jäätyään periytyvät eteenpäin seuraavalle lapselle. Ja sitä seuraavalle. Sitä vastuullisuus tarkoittaa meille.

Arvostelut

Toimitus ja palautus

Toimitus ja palautus

Toimitus

Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 49 euron tilauksille. Toimitusaika on 3-7 arkipäivää. Näet postinumerosi mukaan saatavilla olevat toimitusvaihtoehdot kassavaiheessa.

 

Palautus

Verkkokaupassa tehdyt tilaukset voit palauttaa valitsemaasi Polarn O. Pyret myymälään tai takaisin verkkokaupan varastollemme. Mikäli palautat yhden tai useamman tuotteen verkkokaupanvarastoon, palautusmaksu on 4,90 euroa. Jos olet VIP-jäsen, palautus on maksuton. Palauttaessasi tuotteen myymälään et joudu maksamaan palautuskuluja ja voit myös vaihtaa tuotteen toiseen tuotteeseen. Huomaathan, että toimituskuluja ei palauteta.