Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Talvihaalarit

Lasten talvihaalarit ovat pitäneet perheen pienimmät jäsenet lämpiminä vuodesta 1976 lähtien. Löydä kestävät suosikkisi puuvillaa tiheämpien testivoittajien joukosta.

Lue lisää
Rajaa
11 Tuotetta
Lajittele
Näytä 11/11 Tuotetta

Talvihaalarit, joissa on fiksuja yksityiskohtia

Meiltä löydät talvihaalarit, joissa lapsesi voi kokea sekä suuria että pieniä seikkailuja. Kaikki testivoittajat ovat PO.P WeatherPRO®-merkittyjä, mikä tarkoittaa, että ne täyttävät korkeimmat lastenturvallisuutta, kestävyyttä, vedenpitävyyttä ja hengittävyyttä koskevat standardimme. Toisin sanoen, tarkan suunnittelun ansiosta lapsesi voi leikkiä vapaasti ja mukavasti pysyen samalla sopivan lämpimänä. Haalareissa on myös fiksuja yksityiskohtia, kuten vaihdettavat joustavat jalkalenkit, jotka pitävät housujen lahkeet paikoillaan. Kun talvihaalari jää lapsellesi pieneksi, se voidaan siirtää eteenpäin seuraavalle lapselle tai myydä käytettynä. Tavoitteenamme on, että jokaista vaatettamme käyttäisi vähintään kolme lasta. Kutsumme sitä kestäväksi suunnitteluksi.  

 

Etsitkö lisää lämmittäviä vaatteita talvikaudelle? Valikoimassamme on myös kestäviä takkeja, älykkäät kuorihousut ja tuulenpitävä windfleecetakki.