Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Talvihousut

Vuorilliset talvihousut ja monipuoliset kuorihousut ovat pitäneet perheen pienimmät jäsenet lämpiminä vuodesta 1976 lähtien. Tutustu viihtyisien toiminnallisten housujen valikoimaan, joiden materiaalit hylkivät vettä paremmin kuin perinteiset sadevaatteet.

Lue lisää

Valmistele lapset talvileikkeihin mukavilla talvihousuilla

Mukavilla talvihousuilla, vuorillisilla tai vuorittomilla, lapsesi on valmis pitkiin vaunulenkkeihin ja puistoleikkeihin. Kaikki toiminnalliset housumme vauvalle

ovat PO.P WeatherPRO®-merkittyjä, mikä tarkoittaa, että ne täyttävät korkeimmat vedenpitävyyttä, lasten turvallisuutta, hengittävyyttä ja kestävyyttä koskevat vaatimuksemme. Vuorilliset talvihousumme ovat myös erityisen helpot pukea ja riisua pitkän etuvetoketjun ja sivuilla olevan joustavan kankaan ansiosta.   

 

Laajasta kestävien päällysvaatteiden valikoimastamme löydät myös suositut kuorihousut - ne sopivat erinomaisesti myös kylmiin vuodenaikoihin, kun puet housujen alle 1. kerrokseksi merinovillakerraston. Löydät valikoimastamme myös muitakin käytännöllisiä yläosia, kuten suosittu windfleecetakki ja testivoittaja talvitakki.