Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

PO.P Second Hand

Vaatteiden kierrättäminen käyttäjältä toiselle on paras ympäristöteko - anna siis pieneksi jääneille PO.P-ulkovaatteille uusi elämä tuomalla ne myymäläämme jälleenmyytäviksi.

Vuonna 2010, jo ennen kuin kiertotalous oli käsite, lanseerasimme käytettyjen tuotteiden myynnin sivustollamme. Siellä voit PO.P+ Klubin jäsenenä ostaa ja myydä käytettyjä PO.P-vaatteita. Helmikuussa 2020 – 10 vuotta osto- ja myyntisivustomme lanseerauksen jälkeen – esittelimme mahdollisuuden myydä ja ostaa käytettyjä ulkovaatteitamme kaikissa pohjoismaisissa myymälöissämme! Tämä tarkoittaa, että PO.P+ jäsenenä voit jättää käytetyt PO.P-ulkovaatteesi valitsemaasi myymälään, niin myymälä myy ne eteenpäin seuraaville käyttäjille. Voit tietenkin jatkaa kaikkien vaatteidemme ostamista ja myymistä verkkokauppamme PO.P Second Hand -sivustollamme!

 

Näin se toimii:

  1. Palvelu on kaikkien PO.P+-jäseniemme käytettävissä (myös liittyvien). Liity jäseneksi täällä.

  2. Jätä ehjät ja puhtaat käytetyt PO.P-ulkovaatteet – riippumatta siitä, miten vanhoja ne ovat – haluamaasi myymälään (ei koske Outletia). Muistathan pestä ulkovaatteet hajusteettomalla pyykinpesuaineella ennen kuin tuot ne myymälään.

  3. Myymälä arvioi vaatteet niiden kunnon perusteella. Katso arviointiopas täältä.

  4. Korvaukseksi lataamme arvosetelin jäsenyydellesi*. Arvoseteli on voimassa 1 vuoden. Katso luettelo vaatteen kuntoon perustuvasta korvauksesta täältä.

  5. Haluamme antaa vaatteille uuden elämän myymällä ne eteenpäin myymälöissämme. Käytettyjen ulkovaatteiden määrä vaihtelee myymäläkohtaisesti. Täältä löydät listan jälleenmyyntihinnoista. Second Hand -vaatteemme myydään siinä kunnossa, kuin ne myyntihetkellä ovat. Vaatteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Alennuksia ja tarjouksia ei voi yhdistää PO.P Second Hand -tuotteisiin. 

 

Uskomme ja toivomme, että sinä asiakkaana arvostat PO.P Second Handin helppoutta – vältyt kaikelta vaivalta, jota verkossa myymiseen liittyy, kuten maksujen käsittelyltä ja postitukselta. Kun ostat käytettyjä vaatteita meiltä, voit hypistellä vaatteita ja saat neuvontaa lastenvaatteiden asiantuntijoiltamme myymälässä. Ehkä juuri helppouden vuoksi voimme yhdessä pidentää useampien vaatteiden elämää?

 

Tervetuloa tuomaan käytetyt ulkovaatteesi myymälöihimme!

 

*Arvoseteli on käytettävissä vain myymälöissä sekä yhdellä ostoskerralla. Maksaessasi arvosetelillä, koko summa veloitetaan eikä sitä voida vaihtaa rahaksi. Arvoseteliä ei voi käyttää lahjakortin ostamiseen tai yhdistää bonusmaksuun.

Pidetään huolta toisistamme ❤


Haluamme, että voit tuntea olosi turvalliseksi asioidessasi myymälöissämme. Noudatamme myymälätoiminnassamme tarkasti viranomaisten antamia ohjeita. Lue lisää Covid-19-tilanteeseen liittyvistä toimistamme täältä.


PO.P+-jäsenenä voi myös ostaa ja myydä käytettyjä Polarn O. Pyret -vaatteita verkossa.