Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

PO.P Second Hand

Vaatteiden kierrättäminen käyttäjältä toiselle on paras ympäristöteko - anna siis pieneksi jääneille PO.P-vaatteille uusi elämä tuomalla ne myymäläämme jälleenmyytäviksi.

Tavoitteenamme on, että jokainen vaatteemme kestää vähintään kolmen lapsen käytön. Vuonna 2010, jo ennen kuin kiertotalous oli käsite, lanseerasimme käytettyjen tuotteiden myynnin sivustollamme. Siellä voit PO.P+ jäsenenä ostaa ja myydä käytettyjä PO.P-vaatteita. Helmikuussa 2020 – 10 vuotta osto- ja myyntisivustomme lanseerauksen jälkeen – esittelimme mahdollisuuden myydä ja ostaa käytettyjä PO.P-vaatteita* kaikissa pohjoismaisissa myymälöissämme!

 

Näitä käytettyjä PO.P-vaatteita voit tuoda myymälöihimme PO.P Second Hand -palveluun:

 • Ulkovaatteet 

 • Farkut

 • Villa- ja fleece-vaatteet (ei asusteet)

 • Vauvanvaatteet (Koskee vauvanvaatteita kokoon 80 asti. Ei koske asusteita, alusvaatteita, UV-uima-asuja ja UV-housuja.)

Tämä tarkoittaa, että PO.P+ jäsenenä voit jättää käytetyt PO.P-vaatteesi* valitsemaasi myymälään, niin myymälä myy ne eteenpäin seuraaville käyttäjille. Voit tietenkin jatkaa kaikkien vaatteidemme ostamista ja myymistä verkkokauppamme PO.P Second Hand -sivustolla!

 

Näin se toimii:

 1. Palvelu on kaikkien PO.P+ jäseniemme käytettävissä (myös liittyvien). Liity jäseneksi täällä.

 2. Osoitteesta polarnopyret.fi näet, mitä käytettyjä PO.P-vaatteita voit tuoda myymälöihimme.

 3. Jätä ehjät ja puhtaat käytetyt PO.P-vaatteet – riippumatta siitä, miten vanhoja ne ovat – haluamaasi myymälään (ei koske Outletia). Muistathan pestä vaatteet hajusteettomalla pyykinpesuaineella ennen kuin tuot ne myymälään. Myymälä arvioi vaatteet niiden kunnon perusteella. Katso arviointiopas täältä.

 4.  Korvaukseksi lataamme arvosetelin jäsenyydellesi**. Arvoseteli on voimassa 1 vuoden. Katso luettelo vaatteen kuntoon perustuvasta korvauksesta täältä.

 5. Haluamme antaa vaatteille uuden elämän myymällä ne eteenpäin myymälöissämme. Käytettyjen vaatteiden määrä vaihtelee myymäläkohtaisesti. Täältä löydät listan jälleenmyyntihinnoista. Second Hand -vaatteemme myydään siinä kunnossa, kuin ne myyntihetkellä ovat. Vaatteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Alennuksia ja tarjouksia ei voi yhdistää PO.P Second Hand -tuotteisiin.

Uskomme ja toivomme, että sinä asiakkaana arvostat PO.P Second Handin helppoutta – vältyt kaikelta vaivalta, jota verkossa myymiseen liittyy, kuten maksujen käsittelyltä ja postitukselta. Kun ostat käytettyjä vaatteita meiltä, voit hypistellä vaatteita ja saat neuvontaa lastenvaatteiden asiantuntijoiltamme myymälässä. Ehkä juuri helppouden vuoksi voimme yhdessä pidentää useampien vaatteiden elämää?

Tervetuloa tuomaan käytetyt vaatteesi myymälöihimme!

* Koskee käytettyjä PO.P-ulkovaatteita, farkkuja, villa- ja fleece-vaatteita sekä PO.P-vauvanvaatteita kokoon 80 asti. Ei koske asusteita, alusvaatteita, UV-uima-asuja eikä UV-housuja.

**Arvoseteli on käytettävissä vain myymälöissä sekä yhdellä ostoskerralla. Maksaessasi arvosetelillä, koko summa veloitetaan eikä sitä voida vaihtaa rahaksi. Arvoseteliä ei voi käyttää lahjakortin ostamiseen tai yhdistää bonusmaksuun.

Muistathan…  

 • Tuo vaatteet myymälään sellaisessa kunnossa, jossa voisit myös itse harkita ostavasi käytettyjä vaatteita. 

 • Pesethän vaatteet hajusteettomalla pesuaineella. Käytä villavaatteiden pesussa niille tarkoitettua pesuainetta. 

 • Pese tai tuuleta myös puhtaat vaatteet, jotka ovat olleet varastossa tai kaapissa pidemmän aikaa. 

 • Vaatteiden tulee olla ehjiä. Vaatteissa ei saa olla reikiä tai rikkinäisiä saumoja.