Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Vauvanvaatteet

Opas vauvanvaatteiden valintaan. Tästä oppaasta löydät kaiken tarvittavan tiedon vauvan pukemiseen, sekä vinkit vauvan vaatteiden ostoon, ja koon valitsemiseen. Lue vinkkimme alta!

Vauvanvaatteiden koon valinta

Noin 3,5-kiloiselle ja 50 senttiä pitkälle vauvalle sopivat yleensä koon 50 cm vauvanvaatteet. Vauvojen koot saattavat kuitenkin vaihdella – joidenkin vastasyntyneiden vaatekoko saattaa olla 56 cm, ja pienimmät käyttävät kokoa 44 cm. Suosittelemme, että säästä hintalaput ja kuitit. Pidä mielessä, että avoin kauppamme on 14 päivää. Jos tuote on liian iso, se tulee sopimaan myöhemmin vauvan kasvaessa lisää!

Katso kaikki vauvanvaatteet täältä!

 

Minkä kokoiset tossut?

Suosittelemme ostamaan pienintä kokoa olevat tossut, ensimmäistä kertaa ostaessasi. Tossut ovat liian pienet vauvalle, jos vauvan varpaat osuvat tossun kärkeen. Jos tossut luisuvat vauvan jaloista pois helposti, suosittelemme käyttämään tossukiinnikkeitä pitääkseen ne paikallaan.

Täältä löydät kaikki vauvan tossut!

 

Minkä kokoiset sukat?

Vastasyntyneiden sukkia ei tarvitse pestä usein. Kaksi sukkaparia kokoa 10-12 sekä kokoa 13-15, ovat hyvä alku ostaessasi ennen lapsen syntymää.

Täältä löydät kaikki vauvansukat!

 

PO.P Bodyt

 

Pidennettävä body

Bodyn käyttöaika pitenee, jos haara on pidennettävä. Meiltä löydät useita vaihtoehtoja, joissa haarassa on kaksoisnapitus, jolloin bodylle saadaan lisää pituutta. Näissä on myös käännettävät resorit, joten hihakin pitenee. Näin body kasvaa lapsesi mukana.

Täältä löydät kaikki pidennettävät bodyt!

 

Muotoillut jalansuut

Bodiemme jalansuut on ommeltu mukailemaan kehon luonnollista muotoa ja tiiviiksi jalan ympäriltä. Näin body ei hankaa reiteen ja lapsi voi liikkua vapaasti. Bodeissamme on otettu huomioon myös vaipat ja niitä varten on varattu ylimääräistä tilaa.Miten paljon vauvanvaatteita pakkaan mukaan sairaalakassiin?

Ensi kertaa synnytykseen valmistautuvat vanhemmat kysyvät meiltä usein, mitä olisi hyvä pakata mukaan sairaalakassiin. Kokosimme parhaat pakkausvinkkimme sairaalareissua varten.

 

Vauvalle:

2-3 kietasumallista bodya

2 housut

1-2 paria vastasyntyneen sukkia

Lapaset ilman peukaloa

Pipo

Haalari tai makuupussi vuodenajasta riippuen

Vauvapeitto

Puhdistuspyyhkeitä

Turvakaukalo

Vaippoja

Muita hyödyllisiä tavaroita:

Pehmolelu

TuttiLue täältä vinkkimme sairaalakassin pakkaukseen.