Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Ulkovaatteet

OIKEIDEN ULKOVAATTEIDEN VALINTA

Täältä löydät ulkovaatteet, jotka tekevät lapsesi valmiiksi seikkailuun millä tahansa säällä ympäri vuoden! Löydät kuorivaatteita, vuorillisia talvitakkeja, fleecetakkeja ja jopa sadevaatteita. Kaikki ovat korkealaatuisia, jotta lapsesi pysyy lämpimänä ja kuivana koko päivän.

Lue lisää
Rajaa
105 Tuotetta
Lajittele
1
2
Näytä 64/105 Tuotetta

Pidä lapset lämpimänä ja kuivana toimivilla ulkovaatteilla

Monikäyttöiset kuorivaatteet ja vuorilliset ulkovaatteet, jotka on merkitty PO.P WeatherPRO®-merkinnällä, täyttävät korkeimmat toiminnallisia päällysvaatteita koskevat vaatimuksemme, olipa kyse sitten kestävyydestä, vedenpitävyydestä, hengittävyydestä tai lasten turvallisuudesta. Vaatteiden vesipilariarvo on 12 000 mm, mikä on korkeampi kuin perinteisten sadevaatteiden vesipilariarvo. Voit siis olla varma, että lapsesi tulevat kotiin lämpiminä ja kuivina myös sadepäivinä. Vaatteiden kestävyys tarkoittaa, että ne kestävät kaikenlaista leikkiä ja uudelleen ja uudelleen – jokainen vaate vähintään kolmen lapsen käytön.

 

Kuorivaatteemme ovat ulkokerros, joka suojaa tuulelta, sateelta ja kulumiselta. Meillä on kuoritakkeja, kuorihousuja ja kuoripukuja - leikkisiä ja käytännöllisiä vaatteita niin nuorille kuin vanhoillekin seikkailijoille. Lisää alle kerroksia, jotta voit mukautua sään ja tarpeidesi mukaan! Testipalkitussa PO.P WeatherPro Stormy -kuoritakissamme Stormy on ainutlaatuinen nepparilista, jonka ansiosta se voidaan helposti yhdistää neljään muuhun vaatekappaleeseen: kevyttoppatakkiin, windfleecetakkiin, fleecetakkiin ja kevyttoppaliiviin. Näin voit helposti poistaa tai lisätä kerroksen ja luoda parhaan takin tämän päivän säähän. Yhdistä lapsesi päällysvaatteet pehmeisiin pipoihin ja lämpimiin lapasiin.