Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Sadevaatteet

LAPSEN PUKEMINEN SATEELLA  

Leikkien ei tarvitse loppua vain siksi, että sataa. Täältä löydät sadevaatteet, jotka varustavat lapset märkiä päiviä varten ympäri vuoden. Kestävät PO.P Weather Pro -merkityt takit, housut ja haalarit ovat jopa perinteisiä sadevaatteita vedenkestävämpiä.

Lue lisää
Rajaa
41 Tuotetta
Lajittele
Näytä 41/41 Tuotetta

Sadevaatteet, jotka suojaavat

"PO.P WeatherPRO®-merkityt vaatteemme täyttävät toiminnallisille päällysvaatteille asettamamme korkeimmat vaatimukset, olipa kyse sitten kestävyydestä, vedenpitävyydestä, hengittävyydestä tai lasten turvallisuudesta. Materiaalin vedenpitävyys on vähintään 12 000 mm:n vesipatsas, mikä on enemmän kuin perinteisillä sadevaatteilla. Lisäksi vaatteen hengittävyyden ansiosta lapset pysyvät kohtuullisen lämpiminä ja kuivina hikoilematta tai jäätymättä kosteissa sadevaatteissa. Vaatteiden kyllästys aktivoituu uudelleen, kun ne kuivataan kuivauskaapissa tai kuivausrummussa.

 

Valittavana on vuorillisia haalareita, takkeja ja housuja kylmempiä lämpötiloja varten sekä vuorittomia kuorivaatteita, joiden alle voi tarvittaessa lisätä lämmittäviä kerroksia. Testipalkitussa PO.P WeatherPro Stormy-kuoritakissamme on ainutlaatuinen napitusratkaisu, jonka ansiosta se voidaan helposti yhdistää neljään muuhun vaatteeseen: kevyeen takkiin, windfleecetakkiin, fleecetakkiin ja kevyttoppaliiviin. Näin voit helposti luoda takin, joka sopii parhaiten päivän säähän ja aktiviteetteihin. Äläkä unohda kumisaappaita tai sateen tarvikkeet, kuten sadehattuja ja vedenpitäviä lapasia. Meillä on leikki- ja roiskevedenpitäviä lapasia kaikenikäisille lapsille! "