Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Sadetakki

Täältä löydät sadetakit, jotka varustavat lapsesi kaikille vuoden sateisille päiville. Kestävät PO.P WeatherPRO® -takkimme pitävät vettä paremmin kuin perinteiset sadevaatteet.

Lue lisää
Rajaa
24 Tuotetta
Lajittele
Näytä 24/24 Tuotetta

Valmistaudu sateeseen suosituilla lasten sadetakeillamme

Me teemme lapsesi valmistautumisen mihin tahansa säähän helpoksi. Suositut kuoritakkimme toimivat myös sadetakkeina. Esimerkkinä tästä on testivoittaja kuoritakkimme Stormy. Tämä takki on merkitty PO.P WeatherPRO® -tunnuksella, mikä tarkoittaa, että se täyttää korkeimmat vaatimuksemme toiminnallisille ulkovaatteille vedenpitävyyden, kestävyyden, lasten turvallisuuden ja hengittävyyden osalta. Materiaalin vedenpitävyys eli vesipilariarvo on vähintään 12 000 mm, mikä on korkeampi kuin perinteisten sadevaatteiden. Materiaalin hyvän hengittävyyden ansiosta lapset pysyvät miellyttävän lämpiminä ja kuivina hikoilematta tai palelematta kosteissa sadevaatteissa. Sadetakin voi pestä; muista vain kuivata se kuivausrummussa tai kuivauskaapissa, jotta kyllästys aktivoituu uudelleen.

 

Pukemalla lapsesi kerros kerrokselta -periaatteella varmistat, että lapsesi ei palele, ja jos sää muuttuu, voit helposti poistaa kerroksen. Kylminä päivinä suosittelemme monipuolista windfleecetakkia, lämmittäväksi välikerrokseksi sadetakin alle. Lisää pari tukevaa kumisaapasta, ja lapsesi on valmis roiskimaan!