Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Takit

Näin valitset oikean takin

Meillä on takkeja, jotka tekevät vaikeasta säästä helppoa. Testivoittaneilla kuoritakeillamme, lämmittävillä tuulenpitävillä fleecetakeillamme ja kestävillä talvitakeillamme seikkailu voi jatkua loputtomiin!

Lue lisää
Rajaa
54 Tuotetta
Lajittele
Näytä 54/54 Tuotetta

Pidä lapsesi lämpimänä kestävillä takkeillamme

Takeissamme lapset saavat olla lapsia. Se tarkoittaa, että löydät aina takit, jotka kestävät sekä vauhdikkaat leikit että vaihtelevat sääolosuhteet. Kuoritakkimme ovat kestäviä, tuulenpitäviä ja vedenpitäviä. Jos valitset PO.P Weather PRO-vaatteen, voit olla varma, että saat päällysvaatteen, joka täyttää korkeimmat vaatimuksemme kestävyyden, lasten turvallisuuden, vedenpitävyyden ja hengittävyyden suhteen. Takkiemme kestävyys tarkoittaa myös sitä, että ne voivat siirtyä useammalle lapselle - vähintään kolmelle. Älä unohda, että kaikki vaatteemme voidaan siirtää nuoremmille sisaruksille, ystäville tai myydä käytettynä. Näin vaatteemme voivat tuottaa iloa useammalle lapselle. Tavoitteenamme on, että jokainen vaate kestää vähintään kolmen lapsen käytön.

 

Takkimme ovat myös monikäyttöisiä: windfleecetakkimme toimivat sekä päällystakkina keväällä että lämmittävänä välikerroksena talvella, ja Stormy-kuoritakki on mainio valinta ulkoleikkeihin - myös silloin, kun sataa kaatamalla. Kuinka käytännöllistä!