Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.
PO.P Weather Pro®
11 Arvostelut

Kolmikerroksinen takki

41,70 EUR139 EUR
HengittäväKerros 3HeijastimetTaskuIrroitettava huppuKierrätetty materiaaliLue yksityiskohdat
Väri: Musta
Valitse kokoKoko-opas
122128134140146152
30 päivän palautusoikeusToimitusaika 2-5 arkipäivääIlmainen toimitus yli 49€ ostoksille pl. kotitoimitus
Verkkovarasto
SALE
Tuotteen yksityiskohdat
11 Arvostelut

Kätevä ja monipuolinen

HengittäväKerros 3HeijastimetTaskuIrroitettava huppuKierrätetty materiaaliTuulenpitäväVedenpitäväKulutusta kestäväVahvikkeetTuulisuojaMuotoonommellut hihatSäädettävä huppu

Uutuus! Kolmikerroksinen kuoritakki, joka on kehitetty erityisesti koululaisille. Täydellinen takki ympärivuotiseen käyttöön. Sopii yhtä hyvin retkille kuin laskettelurinteeseenkin. Kolmikerroksinen rakenne tarkoittaa, että pintamateriaali, kalvo ja vuori on laminoitu yhdeksi kankaaksi, mikä tekee takista mukavan joustavan.


Takki on sekä tuulen- että vedenpitävä ja hyvin hengittävä. Irrotettavassa hupussa on nepparikiinnitys ja sivuilla kuminauhat.

Takin muotoillut hihat takaavat hyvän istuvuuden, ja hihansuita voi säätää tarranauhoilla. Vetoketjun sisäpuolella on tuulisuoja, joka antaa lisäsuojaa kylmyyttä vastaan. Yläosassa on pehmeä fleecevuori.

Ulkovaatteet, joissa on merkintä PO.P WeatherPRO®, täyttävät kaikki vaatimuksemme teknisille ulkovaatteille, olipa kyse sitten kestävyydestä, vedenpitävyydestä, hengittävyydestä tai lapsiturvallisuudesta.

Valmistusmaa:Kiina
Tehdas:Quality & Beauty Garments Co Ltd
Lue lisää

Lisää toivelistaan
 
Hengittävyys 2/3

Tässä vaatteessa on hyvä hengittävyys, vähintään 3 000 g/m2/24 h. Se siirtää lämpöä ja kosteutta ulos, jolloin lapsi voi leikkiä mukavasti myös täydessä vauhdissa.

Recycled Polyester

Käytämme kierrätettyä polyesteriä vähentääksemme resurssien käyttöä sekä hiilidioksidipäästöjä ja vedenkulutusta. Suurin osa materiaalista on peräisin kierrätetyistä palautuspulloista.

BIONIC FINISH ECO -vedenpitävyyskäsittely

Tämä vaate on käsitelty BIONIC FINISH ECO -kyllästeellä, jonka ansiosta kankaan pinnalle kertyvät vesipisarat valuvat pois. Kylläste kestää pitkään ja aktivoituu uudelleen esimerkiksi kuivausrummun tai kuivauskaapin lämmöstä.

Recycled Polyamide

Käyttämämme kierrätetty polyamidi vähentää uusien kuitujen käyttöä, mikä säästää maapallon resursseja. Suurin osa materiaalista on peräisin vanhoista kalaverkoista.

Tuulenpitävyys 3/3

Täysin tuulenpitävästä materiaalista valmistettu vaate suojaa lasta tuulelta ja pitää hänet lämpimänä, jotta leikki voi jatkua myös myrskyssä ja viimassa.

Teipatut saumat

Kuralätäkköjen paras ystävä – vaatteessa on täysin teipatut saumat, jotka eivät päästä vettä läpi, joten lapsi voi tutkia lammikoita ja lätäkköjä huoletta.

Irrotettava huppu

Turvallisuussyistä hupun nepparit on helppo avata, jotta lapsi ei takerru kiinni mihinkään leikkimisen aikana.

Vedenpitävyys 3/3

Vaate on valmistettu vedenpitävästä materiaalista, jonka vesipilariarvo on vähintään 10 000 mm – tämä tarkoittaa, että vaate suojaa sateelta ja lapsi voi ulkoilla myös vaikkapa kaatosateella.

Materiaalit ja hoito-ohjeet

Vastuullisuus

Arvostelut

Toimitus ja palautus