Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Kuorivaatteet

LAPSEN PUKEMINEN VAIHTELEVALLA SÄÄLLÄ

Täältä löydät kuorivaatteet, joiden avulla lapsesi on valmis hauskoihin ulkoleikkeihin joka säällä. Meillä on tuulen- ja vedenpitäviä kuorihaalareita, kuorihousuja ja kuoritakkeja – kaikki, jotta lapset saavat olla lapsia. Kuorivaatteitamme on saatavilla kaikenikäisille, vauvoista kouluikäisiin.

Lue lisää
Rajaa
40 Tuotetta
Lajittele
Näytä 40/40 Tuotetta

Kuorivaatteemme on tehty jokaiseen säähän!

Kuorivaatteet ovat uloin kerros, joka suojaa sateelta, tuulelta ja kulumiselta. Niiden alle voi lisätä kerroksia vuodenajan, lämpötilan vaihtelun ja tilanteen mukaan. kerrospukeutumisperiaatteella pukeutuneena voit olla varma, ettei lapsesi jäädy, ja jos sää muuttuu, voit helposti poistaa kerroksen! Stormy-kuoritakissamme on ainutlaatuinen nappiratkaisu, jonka ansiosta se on helppo kiinnittää neljään muuhun tuotteeseen: tuulenpitävään windfleecetakkiin, kevyttoppatakkiin, fleecetakkiin ja toppaliiviin. Lue lisää siitä, mikä tekee kuoritakista niin hienon!

 

Kaikissa kuoripuvuissamme, kuoritakeissamme ja kuorihousuissamme on älykkäitä ominaisuuksia ja ratkaisuja, jotka helpottavat jokapäiväistä leikkiä, kuten heijastimet, jotka pitävät lapsesi mahdollisimman turvassa. PO.P WeatherPRO® -merkityt kuorivaatteemme täyttävät korkeimmat toiminnallisia päällysvaatteita koskevat vaatimukset, olipa kyse sitten kestävyydestä, vedenpitävyydestä, hengittävyydestä tai lasten turvallisuudesta. Älä missaa PO.P Flexisize -kuorivaatteita, jotka kasvavat lapsesi mukana! Hihojen ja housujen lahkeiden sisäpuolella olevan älykkään reikäkuminauhan avulla vaatteet voivat kasvaa jopa 1,5 kokoa ilmoitetusta koosta. Tätä päällysvaatetta voi rakastaa pitkään. Kun on nuoremman lapsen aika periä vaate, säädä vain koko takaisin, ja vaate on jälleen käytössä.