Selaimesi on vanhentunut, ja voi vaikuttaa sivun toimivuuteen.

Kuorivaatteet

LAPSEN PUKEMINEN VAIHTELEVALLA SÄÄLLÄ

Kuorivaatteet ovat uloin kerros, joka suojaa vauvaa sateelta ja tuulelta. Tutustu valikoimaan, joka on pukenut pieniä perheenjäseniä suuriin seikkailuihin jo vuodesta 1976!

Lue lisää
Rajaa
33 Tuotetta
Lajittele
0 - 1 v
Näytä 33/33 Tuotetta

Kaikki vauvasi tarvitsemat kuorivaatteet seuraavaa retkeä varten

Vauvojen kuorivaatteet sopivat yhtä hyvin retkille lastenvaunujen kanssa kuin myös aktiivisiin leikkeihin päiväkodissa. Hengittävyytensä ansiosta kuoritakit, kuorihousut ja kuorihaalarit sopivat ympäri vuoden, ja niiden alle voi helposti kerrostaa muita vaatteita lämpötilan mukaan.    

Monikäyttöiset kuorivaatteemme ja vuorilliset päällysvaatteet, jotka on merkitty PO.P WeatherPRO® -merkinnällä, täyttävät toiminnallisille päällysvaatteille asettamamme korkeimmat vaatimukset, olipa kyse sitten kestävyydestä, vedenpitävyydestä, hengittävyydestä tai lasten turvallisuudesta. Testipalkitussa PO.P WeatherPRO® Stormy -kuoritakissa on ainutlaatuinen napitusratkaisu, jonka ansiosta se voidaan helposti yhdistää neljään muuhun vaatteeseen: kevyttoppatakkiin, windfleecetakkiin, fleecetakkiin ja kevyttoppaliiviin. Ja kun lapsesi on kasvanut vaatteista tai asusteista ulos, ne voidaan siirtää seuraavalle ja sitä seuraavalle lapselle. Kutsumme sitä kestäväksi suunnitteluksi.